Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Π.Θ.: “Έθνος και αντιφασισμός” την Τετάρτη σε εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
Π.Θ.: “Έθνος και αντιφασισμός” την Τετάρτη σε εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Π.Θ.: “Έθνος και αντιφασισμός” την Τετάρτη σε εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Οι πρυτνικές ρχές του Πανεπιστημίου ς διοργανώνουν πανηγυρική για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 7 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του Παραλιακού Συγκροτήματος Παπαστράτου, στο Βόλο.

Το πρόγραμμα της ς περιλαμβάνει προσφώνηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου ς, καθηγητή Ζήση Μαμούρη και ομιλία της αντιπρύτανη, αν. καθηγήτριας του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Ιωάννας Λαλιώτου, με θέμα: “Έθνος και Αντι”.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με μέλη της Μικτής Χορωδίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης 

Προσφώνηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ζήση Μαμούρη. Ομιλία από την αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αν. καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Ιωάννα Λαλιώτου, με θέμα: «Έθνος και αντιφασισμός»
Μουσικό πρόγραμμα με την Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. «Έφεδρος», ερμηνεύει η Νάσια Βελέντζα, «Κάνε κουράγιο μου», ερμηνεύει η Λυδία Τασιού, «Αϊ Γιώργη», ερμηνεύει η Ολίνα Μαρέδη, «Μη με ρωτάς», Μάνος Λοΐζος, ερμηνεύει η Αθηνά Μακεδών, «Παιδιά της Ελλάδος », ερμηνεύει η Ασουμανάκη

Καλλιτεχνική Διεύθυνση και Μουσική Επιμέλεια, Νικόλαος Χιώτογλου.
Στο πιάνο συνοδεύει η Κασσιανή Αμυγδαλίτση.

Μετά το πέρας της τελετής, θα δοθεί δεξίωση στη Θόλο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση