Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Π.Θ.: “Έθνος και αντιφασισμός” την Τετάρτη σε εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
Π.Θ.: “Έθνος και αντιφασισμός” την Τετάρτη σε εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Π.Θ.: “Έθνος και αντιφασισμός” την Τετάρτη σε εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Οι πρυτανικές αρχές του Θεσσαλίας διοργανώνουν πανηγυρική εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του Παραλιακού Συγκροτήματος Παπαστράτου, στο Βόλο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει προσφώνηση του Πρύτανη του Θεσσαλίας, καθηγητή Ζήση Μαμούρη και της αντιπρύτανη, αν. ς του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Ιωάννας Λαλιώτου, με θέμα: “Έθνος και Αντι”.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με μέλη της Μικτής Χορωδίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης 

Προσφώνηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ζήση Μαμούρη. Ομιλία από την αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αν. του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας Ιωάννα Λαλιώτου, με θέμα: «Έθνος και αντι»
Μουσικό πρόγραμμα με την Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. «Έφεδρος», ερμηνεύει η άσια Βελέντζα, «Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου», ερμηνεύει η Λυδία Τασιού, «Αϊ Γιώργη», ερμηνεύει η Ολίνα Μαρέδη, «Μη με ρωτάς», Μάνος Λοΐζος, ερμηνεύει η Αθηνά Μακεδών, «Παιδιά της Ελλάδος παιδιά», ερμηνεύει η Ελευθερία Ασουμανάκη

Καλλιτεχνική Διεύθυνση και Μουσική Επιμέλεια, ικόλαος Χιώτογλου.
Στο πιάνο συνοδεύει η Κασσιανή Αμυγδαλίτση.

Μετά το πέρας της τελετής, θα δοθεί δεξίωση στη Θόλο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση