Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ομιλία στη Χωροταξία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην ευρωπαϊκή αγορά του retail
Ομιλία στη Χωροταξία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην ευρωπαϊκή αγορά του retail

Ομιλία στη Χωροταξία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην ευρωπαϊκή αγορά του retail

Αύριο Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 θ πργματοποιηθεί στο πλαίσιο του σεμιναριακού μαθήματος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη». Ομιλητής θα είναι ο κ. Κουτους Φάνης από την Intale, με θέμα «Ψηφιακός μετασχηματισμός στην ευρωπαϊκή αγορά του retail».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Γ5 (2ος όροφος), στο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, 19:00 ακριβώς και είναι ανοικτή στο κοινό.

Σκοπός είναι η προβληματισμού σε θέματα διαχείρισης αλλαγής σε διάφορα επίπεδα: νοοτροπίας, ς ηγετικών ικανοτήτων και εμπειρίας, αναδιοργάνωσης, αλλαγής στρατηγικής (pivot), αλλαγής του ανταγωνιστικού τοπίου, μετασχηματισμού του επιχειρηματικού τος, αλλαγής των ρόλων των φορέων κ.ο.κ.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων διοργανώνεται από τα Τμήματα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Οικονομικών Επιστημών και Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση