Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Oι “Αλληλέγγυοι” για την κατεδάφιση κτιρίου του Π.Θ. στο Βόλο
Oι “Αλληλέγγυοι” για την κατεδάφιση κτιρίου του Π.Θ. στο Βόλο

Oι “Αλληλέγγυοι” για την κατεδάφιση κτιρίου του Π.Θ. στο Βόλο

Κείμενο που υπογράφεται από “Αλλυλέγυες/οι” για το κατεδάφισης κτιρίου του Πανεπιστημίου στο Βόλο, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia .
Στο κείμενο αυτό αναφέρονται τα εξής:”Η δημόσια απόκρυψη της νικήτριας εταιρίας του διαγωνισμού που ανέλαβε το κατεδάφισης της ς Τερμίτα απέτυχε. Η δικλείδα ασφαλείας του πρύτανη του ΠΘ Πετράκου διαρρήχθηκε. Το επτασφράγιστο μυστικό πανεπιστημιακών αρχών, εταιριών, μπάτσων, λαμογιών, κ.λπ. διέρρευσε, καταφέραμε να βρούμε την τόση πολύτιμη πληροφορία τους, το όνομα ενός καπιταλιστή και της εταιρίας του που προθυμοποιήθηκε να κατεδαφίσει την .
Η νικήτρια εταιρία, λοιπόν, είναι η ΑΚΤΙΣ-ΑΤΕ με έδρα το Βόλο, και το όνομα αυτού: ιώργος Τσαλαπόρτας.
Απ' ότι φάνηκε το τρίξιμο των δοντιών με τις 16 προειδοποιητικές σε τεχνικές εταιρίες ανά τον ελλαδικό χώρο, συμπεριλαμομένης και της δικής του, τα συνθήματα και οι αφισοκολλήσεις σε , τα σαμποτάζ σε φορείς και πρόσωπα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμμετείχαν σε αυτό το έργο, δεν άρκεσαν για να μεταπείσουν τον Γ. Τσαλαπόρτα.
Εφόσον οι αρμοδιότητες για την εκκίνηση της κατεδάφισης έχουν αναληφθεί πλήρως από πρόσωπα και εταιρίες, οφείλουμε από την πλευρά μας να δώσουμε στον κόσμο της αλληλεγγύης και του αγώνα το έναυσμα για και καταστροφή.
Υπενθυμίζουμε την απάντηση των αλληλέγγυων που δόθηκε στην εταιρία που ανέλαβε την κατεδάφιση της κατάληψης στέγης μεταναστών/τριων Ορφανοτροφείο.
Ο κόσμος του αγώνα έχει μνήμη και δεν αφήνει τίποτα και ποτέ αναπάντητο.
Καλά θα κάνει ο Γ. Τσαλαπόρτας να αλλάξει γνώμη, αλλιώς να βρει τρύπα να κρυφτεί.
α υπερασπιστούμε τον κόσμο μας με τις φωτιές της κόλασής τους.
Αλληλέγγυες/οι”
Διαψεύδει η εταιρεία 
Από την πλευρά της, η συγκεκριμένη εταιρεία, με δήλωση που δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο, διαψεύδει ότι έχει αναλάβει το έργο και διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον διαγωνισμό, καθώς είχε αποσυρθεί από την διαδικασία από την πρώτη φάση.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση