Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Το κτήριο Παπαστράτου κατέλαβαν αντεξουσιαστές
Το κτήριο Παπαστράτου κατέλαβαν αντεξουσιαστές

Το κτήριο Παπαστράτου κατέλαβαν αντεξουσιαστές

Tο  κτήριο  Παπαστράτου του Θεσσαλίας στο Βόλο, κατέλαβαν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα , άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σε ένδειξη συάστασης στον απεργό πείνας Ντίνος Γιαγτζόγλου.

 

“Σήμερα το βράδυ Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου καταλαμβάνουμε το κτίριο του Θεσσαλίας σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου.

 

Ο σύντροφος σήμερα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ς έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στις φυλακές ς, όπου και κρατείται. Ο Ντίνος διανύει την 8η ημέρα ς πείνας και 4η ημέρα δίψας με αίτημα την μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και προειδοποιούν πως αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό θα κλιμακώσουν τις ενέργειες τους”.

 

“Δεν θα δεχθούμε κανέναν επιπλέον εμπαιγμό όσον αφορά τη σωματική ακεραιότητα του συντρόφου. Προχωράμε σε κατάληψη και προειδοποιούμε ότι όσο περνάνε οι μέρες και χειροτερεύει η υγεία του συντρόφου, τόσο αυξάνεται η οργή μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται” σημειώνουν στην ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ως “Συνέλευση κατειλημμένου Θόλου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας”.

Οι καταληψίες, κλείδωσαν από τη νύχτα την κεντρική είσοδο, ενώ σήμερα το πρωί επιτρέπουν την είσοδο των φοιτητών, αλλά είναι άγνωστο αν θα λειτουργήσουν οι διοικητικές .

Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αλληλέγγυοι τονίζουν ότι η πράξη αυτή έρχεται να προστεθεί στις κλιμακούμενες ενέργειες που γίνονται σε όλη τη χώρα ως ένδειξη συάστασης στον απεργό πείνας και δίψας νσταντίνο Γιαγτζόγλου που έχει προφυλακιστεί για την αποστολή των τρομοδεμάτων, με αποδέκτη ακόμα και τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση