Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Το κτήριο Παπαστράτου κατέλαβαν αντεξουσιαστές
Το κτήριο Παπαστράτου κατέλαβαν αντεξουσιαστές

Το κτήριο Παπαστράτου κατέλαβαν αντεξουσιαστές

Tο  κτήριο  του Πανεπιστημίου ς στο Βόλο, κατέλαβαν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα , άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σε ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας τίνος Γιαγτζόγλου.

 

“Σήμερα το βράδυ Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου καταλαμβάνουμε το κτίριο του Πανεπιστημίου ς σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας και δίψας τίνο Γιαγτζόγλου.

 

Ο σύντροφος σήμερα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Λάρισας έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στις , όπου και κρατείται. Ο Ντίνος διανύει την 8η ημέρα απεργίας πείνας και 4η ημέρα δίψας με αίτημα την μεταγωγή του στις ” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και προειδοποιούν πως αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό θα κλιμακώσουν τις ενέργειες τους”.

 

“Δεν θα δεχθούμε κανέναν επιπλέον εμπαιγμό όσον αφορά τη σωματική ακεραιότητα του συντρόφου. Προχωράμε σε κατάληψη και προειδοποιούμε ότι όσο περνάνε οι μέρες και χειροτερεύει η υγεία του συντρόφου, τόσο αυξάνεται η οργή μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται” σημειώνουν στην ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ως “Συνέλευση κατειλημμένου Θόλου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας”.

Οι αντεξουσιαστές καταληψίες, κλείδωσαν από τη νύχτα την κεντρική είσοδο, ενώ σήμερα το πρωί επιτρέπουν την είσοδο των φοιτητών, αλλά είναι άγνωστο αν θα λειτουργήσουν οι διοικητικές .

Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αλληλέγγυοι τονίζουν ότι η πράξη αυτή έρχεται να προστεθεί στις κλιμακούμενες ενέργειες που γίνονται σε όλη τη χώρα ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας και δίψας νσταντίνο Γιαγτζόγλου που έχει προφυλακιστεί για την αποστολή των τρομοδεμάτων, με αποδέκτη ακόμα και τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση