Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Το κτήριο Παπαστράτου κατέλαβαν αντεξουσιαστές
Το κτήριο Παπαστράτου κατέλαβαν αντεξουσιαστές

Το κτήριο Παπαστράτου κατέλαβαν αντεξουσιαστές

Tο  κτήριο  του Θεσσαλίας στο Βόλο, κατέλαβαν μισή μετά τα μεσάνυχτα , άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σε ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Ντίνος Γιαγτζόγλου.

 

“Σήμερα το βράδυ Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου καταλαμβάνουμε το του Θεσσαλίας σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου.

 

Ο σύντροφος σήμερα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στις φυλακές Λάρισας, όπου και κρατείται. Ο Ντίνος διανύει την 8η ημέρα απεργίας πείνας και 4η ημέρα δίψας με αίτημα την μεταγωγή του στις ” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και προειδοποιούν πως αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό θα κλιμακώσουν τις ενέργειες τους”.

 

“Δεν θα δεχθούμε κανέναν επιπλέον εμπαιγμό όσον αφορά τη σωματική ακεραιότητα του συντρόφου. Προχωράμε σε κατάληψη και προειδοποιούμε ότι όσο περνάνε οι μέρες και χειροτερεύει η υγεία του συντρόφου, τόσο αυξάνεται η οργή μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται” σημειώνουν στην ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ως “Συνέλευση κατειλημμένου Θόλου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας”.

Οι αντεξουσιαστές καταληψίες, κλείδωσαν από τη νύχτα την κεντρική είσοδο, ενώ σήμερα το πρωί επιτρέπουν την είσοδο των φοιτητών, αλλά είναι άγνωστο αν θα λειτουργήσουν οι διοικητικές υπηρεσίες.

Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αλληλέγγυοι τονίζουν ότι η πράξη αυτή έρχεται να προστεθεί στις κλιμακούμενες ενέργειες που γίνονται σε όλη τη χώρα ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας και δίψας Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου που έχει προφυλακιστεί για την των τρομοδεμάτων, με αποδέκτη ακόμα και τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύγχρονος αθλητικός εξοπλισμός σε συλλόγους στίβου της Θεσσαλίας   #αθλητικόςεξοπλισμός - https://t.co/CY6RweOHVu -

  • Επιστολή δημάρχου Ρήγα Φεραίου  για εκμίσθωση δημοσίων εκτάσεων στη λίμνη Κάρλα #λίμνηΚάρλα - https://t.co/dptkfqLHRI -

  • Σύστημα άμεσης κοινωνικής παρέμβασης και Ειδικό Κινητό Κέντρο Επιχειρήσεων - https://t.co/659TQSNCOL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση