Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ημερίδα στο Π.Θ. για την Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας
Ημερίδα στο Π.Θ.  για την Παγκόσμια  Ημέρα  Μητρικής  Γλώσσας

Ημερίδα στο Π.Θ. για την Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας

Ημερίδα με θέμα «Προσφυγικές ροές και διδασκαλία της Μητρικής Γλώσσας. Καλές πρακτικές και προβλήματα» θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Αργοναυτών και Φιλελλήνων, αμφιθέατρο “Σαράτσης”),την Παρασκευή 17/2/2017 και ώρα 18.30 με 21.00, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μητρικής Γλώσσας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο/-η και θα δοθεί βεβαίωση για την παρακολούθησή της.

Η ημερίδα πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Σωματείου Αποδήμων Μαγνήτων «Το Κοινόν των Μαγνήτων» και του Εργαστηρίου Λόγου και Πολιτισμού του ΠΤΠΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (υπεύθυνη Παπαδοπούλου Μαρία).

Συνδιοργανωτές είναι: το Γραφείο της Γενικής Διεύθυνσης Μετάφρασης στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Δίκτυο των Τ4Ε Α’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, το Γραφείο Σχολικής Πρακτικής του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (υπεύθυνος κ. Χανιωτάκης), η ΑΡΣΙΣ, η Ύπατη Αρμοστεία, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, τα 16ο και 30ό Δημοτικά σχολεία Βόλου και το 9ο Γυμνάσιο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φτωχότερη έγινε η συγγραφή με τον θάνατο της Κικής Δημουλά - https://t.co/BmGxrxMEiS -

  • Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα δίκυκλο - https://t.co/emQ2bRrhqG -

  • Ισόπαλο 1-1 το Βολιώτικο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού-Νίκης - https://t.co/e5y6CkJ4lc -

"Αλιεύοντας" την είδηση