Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ημέρα Ανοικτής Επίσκεψης στο Αγρόκτημα του Π.Θ. στο Βελεστίνο
Ημέρα Ανοικτής Επίσκεψης στο Αγρόκτημα του Π.Θ. στο Βελεστίνο

Ημέρα Ανοικτής Επίσκεψης στο Αγρόκτημα του Π.Θ. στο Βελεστίνο

 

Στο πλαίσιο του ερευνητικού υ Organic-PLUS (Horizon 2020 ), που υλοποιείται από το Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Θεσσαλίας, διοργανώνεται ημέρα ανοιχτής ς για το κοινό.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου στο Αγρόκτημα του Θεσσαλίας () στο Βελεστίνο 18 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 10:00 μέχρι τις 15:00. 

Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης τo Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετέχει στις με το τίτλο: «Europe in My Region», οι οποίες διοργανώνονται σε όλη την επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα παρουσιαστούν τόσο οι δραστηριότητες του Εργαστηρίου στο πλαίσιο του παραπάνω υ όσο και δραστηριότητες στα υπόλοιπα ερευνητικά έργα τα οποία υλοποιούνται από την ομάδα του Εργαστηρίου Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με επιστημονικά υπεύθυνο τον αν. καθηγητή Νικόλαο Κατσούλα.

Στόχος των εκδηλώσεων-παράλληλων δράσεων που πραγματοποιούνται είναι η ευρεία των πολιτών σχετικά με τη συμβολή της πολιτικής συνοχής της στην υλο έργων και γενικότερα αναπτυξιακών παρεμβάσεων, στο πλαίσιο Επιχειρησιακών Προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση