Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » «Ideation Workshop & Ideas Competition – Ανάπτυξη Ιδεών & Διαγωνισμός» στο Π.Θ.
«Ideation Workshop & Ideas Competition – Ανάπτυξη Ιδεών & Διαγωνισμός» στο Π.Θ.

«Ideation Workshop & Ideas Competition – Ανάπτυξη Ιδεών & Διαγωνισμός» στο Π.Θ.

Το & Ideas Competition-Ανάπτυξη Ιδεών & Διαγωνισμός (Σχεδιάζουμε καινοτόμα επιχειρηματικά εγχειρήματα στον κλάδο της Υγείας με το EIT Health Hub) θα πραγματοποιηθεί στο   Πανεπιστήμιο ς, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Γ. Καρτάλη 72, (πρώην ), Βόλος στις 27 Νοεμβρίου , ώρα προσέλευσης: 11:00, ώρα έναρξης: 11.30.

 Το EIT –Health, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου ς, διοργανώνουν την Τρίτη 27 Νοεμβρίου ένα workshop με τίτλο: « & Ideas Competition – Ανάπτυξη Ιδεών & Διαγωνισμός».

 Το workshop θα είναι στοχευμένο στα πεδία της Ιατρικής Τεχνολογίας, Βιος, Ιατρικών Υπηρεσιών – Νοσηλεία, Διατροφή, Ευεξία (Wellness) και Άσκηση. Πεδία στον ευρύτερο κλάδο της Υγείας όπου με ραγδαίους ρυθμούς αναπτύσσονται καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και εγχειρήματα σε όλο τον κόσμο και όπου οι επιχειρηματικές προκλήσεις για το μέλλον είναι μεγάλες.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ενός διεθνούς Workshop ς ιδεών και διαμόρφωσης επιχειρηματικών σχεδίων στο χώρο της Υγείας, σε ταυτόχρονη σύνδεση με την Ιταλία. Ομάδες φοιτητών και ερευνητών σε Ελλάδα και Ιταλία, σε παράλληλη σύνδεση, θα ανακαλύψουν τις απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα και θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διαγωνισμό επιχειρηματικών ιδεών.

Οι ομάδες θα παρουσιάσουν τις ιδέες του σε Επιτροπή Αξιολόγησης και οι 3 πρώτες ομάδες θα επιλεγούν για να διαγωνιστούν με αντίστοιχες ομάδες από άλλα EIT Health Hubs.

Το workshop θα λάβει χώρα στο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Γ. Καρτάλη 72, 1ος Όροφος (πρώην ).

Facilitators θα είναι η Φαίη Ορφανού και ο Γιώργος Μέγας από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, που συγκροτεί στην Ελλάδα τον πόλο-Hub του EIT Health.

Περισσότερες πληροφορίες: Στα τηλέφωνα: 2421074721, 74548 και στον σύνδεσμο: http://upload.users.uth.gr/files/Entrepreneurial Workshop on e-health_27.11.2018 (1).pdf

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση