Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / «Ideation Workshop & Ideas Competition – Ανάπτυξη Ιδεών & Διαγωνισμός» στο Π.Θ.
«Ideation Workshop & Ideas Competition – Ανάπτυξη Ιδεών & Διαγωνισμός» στο Π.Θ.

«Ideation Workshop & Ideas Competition – Ανάπτυξη Ιδεών & Διαγωνισμός» στο Π.Θ.

Το Ideation Workshop & Ideas Competition-Ανάπτυξη Ιδεών & Διαγωνισμός (Σχεδιάζουμε καινοτόμα επιχειρηματικά εγχειρήματα στον κλάδο της Υγείας με το EIT Health Hub) θα πραγματοποιηθεί στο   Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Γ. Καρτάλη 72, (πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο), Βόλος στις 27 Νοεμβρίου 2018, ώρα προσέλευσης: 11:00, ώρα έναρξης: 11.30.

 Το EIT –Health, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν την Τρίτη 27 Νοεμβρίου ένα workshop με τίτλο: «Ideation Workshop & Ideas Competition – Ανάπτυξη Ιδεών & Διαγωνισμός».

 Το workshop θα είναι στοχευμένο στα πεδία της Ιατρικής Τεχνολογίας, Βιοτεχνολογίας, Ιατρικών Υπηρεσιών – Νοσηλεία, Διατροφή, Ευεξία (Wellness) και Άσκηση. Πεδία στον ευρύτερο κλάδο της Υγείας όπου με ραγδαίους ρυθμούς αναπτύσσονται καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και εγχειρήματα σε όλο τον κόσμο και όπου οι επιχειρηματικές προκλήσεις για το μέλλον είναι μεγάλες.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ενός διεθνούς Workshop ανάπτυξης ιδεών και διαμόρφωσης επιχειρηματικών σχεδίων στο χώρο της Υγείας, σε ταυτόχρονη σύνδεση με την Ιταλία. Ομάδες φοιτητών και ερευνητών σε Ελλάδα και Ιταλία, σε παράλληλη σύνδεση, θα ανακαλύψουν τις απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα και θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διαγωνισμό επιχειρηματικών ιδεών.

Οι ομάδες θα παρουσιάσουν τις ιδέες του σε Επιτροπή Αξιολόγησης και οι 3 πρώτες ομάδες θα επιλεγούν για να διαγωνιστούν με αντίστοιχες ομάδες από άλλα EIT Health Hubs.

Το workshop θα λάβει χώρα στο κτίριο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Γ. Καρτάλη 72, 1ος Όροφος (πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο).

Facilitators θα είναι η Φαίη Ορφανού και ο Γιώργος Μέγας από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, που συγκροτεί στην Ελλάδα τον πόλο-Hub του EIT Health.

Περισσότερες πληροφορίες: Στα τηλέφωνα: 2421074721, 74548 και στον σύνδεσμο: http://upload.users.uth.gr/files/Entrepreneurial Workshop on e-health_27.11.2018 (1).pdf

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χειροθεσία αναγνώστου στον Άγιο Δημήτριο Βόλου - https://t.co/KvmltKiq4W -

  • Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τη Θεσσαλία - https://t.co/oXispZ9Uhk -

  • Αποστολή αγάπης και αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας - https://t.co/kt1avnIkwn -

"Αλιεύοντας" την είδηση