Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Για 7η χρονιά ο θεσμός «Υποτροφίες στις Περιφέρειες»
Για 7η χρονιά ο θεσμός «Υποτροφίες στις Περιφέρειες»

Για 7η χρονιά ο θεσμός «Υποτροφίες στις Περιφέρειες»

Η για 7η χρονιά φέτος συμπλέει με την πρωτοβουλία των  εκπαιδευτικών φορέων Mediterranean College ς και ς και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ς, Πειραιά, ς, Θεσσαλονίκης στον θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες».

Ιδιαίτερα για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 και με δεδομένες τις δύσκολες και πρωτοφανείς συνθήκες της πανδημίας, τέτοιες ενέργειες Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης ενισχύουν το δικαίωμα των νέων της χς μας για , αφήνοντας θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία.

Η δεν θα μπορούσε να απέχει από μία προσπάθεια που βασικό στόχο έχει την ικανοποίηση της ανάγκης για σπουδές των νέων ανθρώπων που οι οικογένειές τους έχουν πληγεί οικονομικά. Πεποίθησή μας είναι πως μπορούμε τελικά, δουλεύοντας όλοι μαζί, να εμφυσήσουμε στους νέους μας ελπίδα και όραμα για το επαγγελματικό που ονειρεύονται.

Οι υποτροφίες που έχει στη διάθεσή της η Περιφέρεια Θεσσαλίας για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 θα δοθούν με κοινωνικοοικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια (επίδοση στο Λύκειο) για οποιαδήποτε ειδικότητα/πρόγραμμα σπουδών ενδιαφέρονται οι δικαιούχοι μεταξύ των ειδικοτήτων και των προγραμμάτων σπουδών που παρέχονται από τους φορείς και είναι οι εξής:

  • 3 υποτροφίες για Bachelor στο Mediterranean College για το α' έτος σπουδών, σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων
  • 2 ετήσιες υποτροφίες στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε ειδικότητα επιλογής των δικαιούχων
  • 2 πλήρεις, ετήσιες υποτροφίες στο MEDITERRANEAN PROFESSIONAL STUDIES (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2), σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων, πλην των διετών προγραμμάτων HND, για τα οποία η υποτροφία αφορά στο α' έτος σπουδών
  • 2 ετήσιες υποτροφίες στo ΑΛΦΑ studies (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2), επίσης σε πρόγραμμα που θα επιλέξουν οι δικαιούχοι

Όλη η , οι σχετικές πληροφορίες και η αίτηση συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υπάρχουν αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας www.thessaly.gov.gr   (στην αρχική σελίδα  Ενημέρωση – Ανακοινώσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούνε να επικοινωνούν στο τμήμα Δια Βίου Μάθησης Παιδείας και Απασχόλησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον κο Μιχάλη Σακελάρη ηλεκτρονικά (m.sakelaris@thessaly.gov.gr) καθώς και στο τηλέφωνο 2413 506381.

Οι αιτήσεις με τα σχετικά δικαιολογητικά από όλη τη Θεσσαλία θα γίνονται δεκτά  στην ηλεκτρονική Δ/νση (m.sakelaris@thessaly.gov.gr) από τη Δευτέρα 26 έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου.

 

 

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση