Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Fairness Summer School στην Πολυτεχνική Σχολή του Π.Θ.
Fairness Summer School στην Πολυτεχνική Σχολή του Π.Θ.

Fairness Summer School στην Πολυτεχνική Σχολή του Π.Θ.

Την εβδομάδα 27 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου ξεκινούν οι του Θερινού Σχολείου που διοργανώνεται στο Βόλο υπό την αιγίδα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Ευρωπαϊκής Δράσης COST Action CA20108: Fairness, με τίτλο: CA20108 FAIRNESS Summer School “Homogenization of the micrometeorological station networks data”.

Το θερινό απευθύνεται σε νέους επιστήμονες από όλη την Ευρώπη σχετικούς με τη μετεωρολογία, και έχει στόχο τη διάχυση γνώσης σχετικής με την ομογενοποίηση δεδομένων δικτύων μικρομετεωρολογικών σταθμών, με μεθοδολογίες μέτρησης σε αυτόματους μετεωρολογικούς σταθμούς, σε αισθητήρες χαμηλού κόστους, σε κινητές μετρήσεις καθώς και σε δορυφορικά συστήματα.

Θα δοθεί έμφαση σε μεθοδολογίες εκτέλεσης μικρομετεωρολογικών μετρήσεων (επιλογή τοποθεσίας, όργανα, εγκατάσταση και βαθμονόμηση).

Τέλος θα δοθούν διαφορετικές προσεγγίσεις για τον ποιοτικό έλεγχο και την κάλυψη των κενών που δημιουργούνται στα μετεωρολογικά δεδομένα.

 

AgroEcoInfo Conference

Στις 30 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των εργασιών του 2ου AgroEcoInfo που διοργανώνεται στο Βόλο υπό την αιγίδα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Ευρωπαϊκής Δράσης COST Action CA20108: Fairness, της εταιρίας γενικών αεροπορικών εφαρμογών 3D S.A., Greece, του SUPROMED PRIMA Project, και του HUBIS PRIMA Project.

Το διήμερο σκοπεύει να φέρει μαζί ειδικούς επιστήμονες, ερευνητές και φοιτητές, καθώς και επαγγελματίες που εξειδικεύονται στη γεωπληροφορική, καθώς και γενικότερα στη βιώσιμη διαχείριση οικοσυστημάτων.
Τα θέματα του συνεδρίου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα συναφών αντικειμένων και θα παρευρεθούν για να το
παρακολουθήσουν άνθρωποι από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Περισσότερα στο: https://agroecoinfo2022.civ.uth.gr/

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #πνιγμός Βρετανού στην Σκιάθο #Βρετανός #πνιγμός #Σκιάθος - https://t.co/7PldgT3KQs -

  • “Η Πεποικιλμένη» του Παπαδιαμάντη” #ΗΠεποικιλμένη - https://t.co/OhY3CWCKPH -

  • Στήριξη των πληγέντων από το πλημμυρικό φαινόμενο στον Βόλο #πλημμυρικόφαινόμενο - https://t.co/di5QYJT3x6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση