Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Facebook live ομιλίες από το Rise Higher για τη νεανική επιχειρηματικότητα
Facebook live ομιλίες από το Rise Higher για τη νεανική επιχειρηματικότητα

Facebook live ομιλίες από το Rise Higher για τη νεανική επιχειρηματικότητα

Το Rise Higher είνι μι πρωτοβουλία για να αναδείξει εθελοντικές δράσεις αλλά και ανθρώπους που ξεχωρίζουν με τις πράξεις τους ή την δουλειά τους.
Την πρώτη εβδομάδα 15/4 Τετάρτη 19.30 ξεκινoύν οι Facebook live ομιλίες ,σε συνεργασία με το WIE την φοιτητική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του IEEE SB University of Thessaly – Volos με θέμα: Επιχειρηματικότητα: “Η αρχιτεκτονική του κοσμήματος ή το κόσμημα της αρχιτεκτονικής”.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Φαίη Παπανίκου μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στην αρχιτεκτονική αφοσιώθηκε στο σχεδιασμό και τη δημιουργία κοσμημάτων ιδρύοντας τη δική της επιχείρηση. Τα έργα της φέρουν επιρροές από τις σπουδές της, το χώρο του θεάτρου, της μουσικής και χαρακτηρίζονται από αυστηρές γεωμετρίες και στοιχεία της ς.

Η αρχιτέκτονας τέμπυ Φλεβοτόμου με όραμα τη δημιουργία ενός ομορφότερου αρχιτεκτονικά κόσμου, ιδρύει το δικό της με έδρα το Λονδίνο. Πέρα από τις της στον κόσμο της αρχιτεκτονικής ξεχωρίζει και για το φιλανθρωπικό της έργο μέσω της δικής της σχολής χορού “London Ballet Theatre”.

Δύο καταξιωμένες μηχανικοί στον κόσμο των επιχειρήσεων μιλούν για την προσωπική τους εμπειρία στο δι τους προς την επιτυχία, δίνοντας έναυσμα στον καθένα να ακολουθήσει.

Ημερομηνία: 15 Απριλίου
Διάρκεια: 1 ώρα (19.30-20.30)
-Facebook Live
https://www.facebook.com/events/525320231506458/

Στην αρχική ιδρυτική ομάδα του Rise Higher (Απόστολος Λεούσης, Χρήστος Γαλάνης, Κώστας Αλεξίου) έχουν προστεθεί τα νέα μέλη: Ελευθερία Κεχαγιά, -Σέιε Σούλα ,Βασίλης Σαλεπης, Σίσσυ Θεοδωρόπουλου, Κλεοπάτρα Χασκή,Μαρία Μαρίνου, Μαρία Ψυχογυιού, Ελένη Μίνου και Δαύρη.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση