Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Έρευνα του Π.Θ. για τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
Έρευνα του Π.Θ. για τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Έρευνα του Π.Θ. για τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Μελέτη πραγματοποιείται στο πλαίσιο Διπλωματικής Εργασίας με θέμα «Το Κοινωνικό Κεφάλαιο των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.)», για τις ανάγκες του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένη Οικονομική στη Τραπεζική και Χρηματοοικονομική» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η έρευνα διεξάγεται από την μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ίτσιου Μαρία υπό την εποπτεία του Αρβανιτίδη Πασχάλη, επίκουρου καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Με το παρόν ερωτηματολόγιο προσπαθούν να μελετήσουν τα δίκτυα και τις κοινωνικές σχέσεις των Κοιν.Σ.Επ.

Το ερωτηματολόγιο θα πρέπει να συμπληρωθεί μία μόνο φορά από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ή, μόνο σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, από κάποιο μέλος ή εργαζόμενο/η (διατηρήστε αυτή τη σειρά προτεραιότητας).

Οι απαντήσεις θα πρέπει να δίνονται ολοκληρωμένα, δίχως να παραλείψουν κάποιες από τις ερωτήσεις.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και τα δεδομένα συλλέγονται αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς.

Οι πληροφορίες που παρέχει το ερωτηματολόγιο είναι απόλυτα εμπιστευτικές.

Όλα τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν μόνο για το σκοπό της έρευνας και θα είναι διαθέσιμα στην ερευνητική ομάδα και σε κανέναν άλλον.

Για απορίες ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ίτσιου Μαρία, τηλ. 6946277485, e-mail: maitsiou@gmail.com.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση