Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Επίτιμος Διδάκτορας του Π.Θ. ο πατέρας Αντ. Παπανικολάου της “Κιβωτού”
Επίτιμος Διδάκτορας του Π.Θ. ο πατέρας Αντ. Παπανικολάου της “Κιβωτού”

Επίτιμος Διδάκτορας του Π.Θ. ο πατέρας Αντ. Παπανικολάου της “Κιβωτού”

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, Νικόλαος Τσιρόπουλος διοργανώνουν την αναγόρευσης προς τιμήν του πατέρα Αντωνίου Παπανικολάου σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, αύριο Τρίτη 16 Απριλίου 2019 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο «Γιάννης » στο παραλιακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο.

Σύμφωνα με το της τελετής θα υπάρξει προσφώνηση του πατέρα Αντωνίου Παπανικολάου από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Ζήση Μαμούρη. Στη συνέχεια θα απονεμεί «Έπαινος» στον τιμώμενο από τον καθηγητή του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, Αθανάσιο Σφουγγάρη.

Θα γίνει ανάγνωση της εισήγησης, του ψηφίσματος και της αναγόρευσης από τον πρόεδρο του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, καθηγητή Νικόλαο Τσιρόπουλο.

Επίδοση των τίτλων και του διασήμου του Τμήματος από τον κ. Τσιρόπουλο και κατόπιν θα μιλήσει ο π. Αντώνιος με θέμα: “Η Κιβωτός του Κόσμου ως αρωγός στη σύγχρονη κοινωνική και ”.

Θα ακολουθήσει μουσικό με φωνητικό σύνολο από τα της Κιβωτού του Κόσμου – παράρτημα Βόλου. Η είναι ανοιχτή στο κοινό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαϊκό #συλλαλητήριο στο Βόλο #συλλαλητήριο - https://t.co/UBlyJeIvr4 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης #δενδρύλλιοκάνναβης - https://t.co/di7qP0nIJy -

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

"Αλιεύοντας" την είδηση