Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Επίτιμοι διδάκτορες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η καθηγήτρια Joan Duda και ο Παναγιώτης Γιαννάκης 
Επίτιμοι διδάκτορες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η καθηγήτρια Joan Duda και ο Παναγιώτης Γιαννάκης 

Επίτιμοι διδάκτορες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η καθηγήτρια Joan Duda και ο Παναγιώτης Γιαννάκης 

Επίτιμοι διδάκτορες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα ανακηρυχθούν  η καθηγήτρια Joan Duda και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. H απονομή θα γίνει την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 στο νέο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ στις Καρυές Τρικάλων και θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τα και οι χρειάζεται να κάνουν τουλάχιστο μία ώρα μέτριας-έντονης έντασης ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Στo πλαίσιo της προώθησης αυτού του μηνύματος, το ΤΕΦΑΑ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα τιμήσει με τον ανώτατο τίτλο του επίτιμου διδάκτορα του πανεπιστημίου δύο ανθρώπους που με το τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην προώθηση της φυσικής δραστηριότητας των νέων:

Την πρόεδρο του European College of Sport Science (ECSS) καθηγήτρια του πανεπιστημίου Birmingham Joan Duda  και τον προπονητή και πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Γιαννάκη.

Το επιστημονικό έργο της κ. Duda επηρέασε παγκοσμίως την επιστημονική μεθοδολογία παρακίνησης των νέων στον αθλητισμό. Ως η μόνη πρόεδρος της μεγαλύτερης εταιρείας αθλητικής επιστήμης στην Ευρώπη συμβολίζει επίσης το σημαντικό ρόλο της γυναίκας στον αθλητισμό, ο οποίος χρειάζεται να αναδειχθεί περισσότερο για να προσελκύσει ακόμη περισσότερα κορίτσια στον αθλητισμό.

Ο  Παναγιώτης Γιαννάκης, πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του πανεπιστημίου Αθηνών, με το παράδειγμα και το ήθος του συνέβαλε στην προσέλκυση εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών στον αθλητισμό της χώρας .

Οι κορυφαίες επιδόσεις του ως αθλητής και της χώρας συνοδεύτηκαν από παρεμβάσεις του που ανέδειξαν τις αρχές της προσπάθειας, της προόδου, της συμμετοχής και της αθλητικής διαπαιδαγώγησης των νέων που αποσκοπεί στην προσωπική και κοινωνική υγεία και ευεξία.

Επειδή οι κ.κ. Duda και Γιαννάκης, με διαφορετικό αλλά με τον καλύτερο τρόπο συνεισέφεραν στην επίτευξη ενός από τους σημαντικότερους σκοπούς του ΤΕΦΑΑ που είναι η προσέλκυση και η παρακίνηση των νέων στον αθλητισμό και η προώθηση της προσωπικής και κοινωνικής υγείας και ευεξίας τους μέσα από τον αθλητισμό, τους απονέμει τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση