Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Επίτιμοι διδάκτορες του Π.Θ. οι Joan L. Duda και Παναγιώτης Γιαννάκης
Επίτιμοι διδάκτορες του Π.Θ. οι Joan L. Duda και Παναγιώτης Γιαννάκης

Επίτιμοι διδάκτορες του Π.Θ. οι Joan L. Duda και Παναγιώτης Γιαννάκης

Ο πρύτανης του Θεσσαλίας, καθηγητής Ζήσης Μαμούρης και ο πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καθηγητής Νικόλαος Διγγελίδης διοργανώνουν  τελετή Αναγόρευσης προς τιμήν της καθηγήτριας Joan Duda και του  Παναγιώτη Γιαννάκη σε επίτιμους διδάκτορες του Τμήματος. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου  2019, και ώρα 18.00 στο στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού  και Διαιτολογίας του Θεσσαλίας.

Οι κάτωθι υπογράφοντες,  Αθανάσιος Παπαϊωάννου, καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου της επίτιμης διδάκτορος του Τμήματος, στην  καθηγήτρια  Joan L. Duda που διέπρεψε στην επιστήμη.

Επίσης οι κάτωθι υπογράφοντες, Αθανάσιος Παπαϊωάννου, καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου του επίτιμου διδάκτορος του Τμήματος, στον  Παναγιώτη Γιαννάκη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή, για την μακρόχρονη πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό και στο έθνος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Γιορτή πεπονιού στην κεντρική πλατεία του Διμηνίου #ΓιορτήΠεπονιού - https://t.co/dEIxicyIiH -

  • Επίσκεψη Ιγνατίου στην μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Βελίκας Αγιάς #ΒελίκαΑγιάς… - https://t.co/xhASH1mDDA -

  • Στην Άφησσο ο ξύλινος στόλος της Κερασίας Κολίτσα #ΚερασίαΚολίτσα - https://t.co/akvab4JOTG -

"Αλιεύοντας" την είδηση