Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Επίτιμοι διδάκτορες του Π.Θ. οι Joan L. Duda και Παναγιώτης Γιαννάκης
Επίτιμοι διδάκτορες του Π.Θ. οι Joan L. Duda και Παναγιώτης Γιαννάκης

Επίτιμοι διδάκτορες του Π.Θ. οι Joan L. Duda και Παναγιώτης Γιαννάκης

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητής Ζήσης Μαμούρης και ο πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καθηγητής Νικόλαος Διγγελίδης διοργανώνουν  Αναγόρευσης προς τιμήν της καθηγήτριας Joan Duda και του  Παναγιώτη Γιαννάκη σε επίτιμους διδάκτορες του Τμήματος. Η θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου  2019, και 18.00 στο στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού  και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι κάτωθι υπογράφοντες,  Αθανάσιος Παπαϊωάννου, καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου της επίτιμης διδάκτορος του Τμήματος, στην  καθηγήτρια  που διέπρεψε στην .

Επίσης οι κάτωθι υπογράφοντες, Αθανάσιος Παπαϊωάννου, καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου του επίτιμου διδάκτορος του Τμήματος, στον  Παναγιώτη Γιαννάκη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή, για την μακρόχρονη πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό και στο έθνος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5r34C00dBn -

  • Αναστολή λειτουργίας τμημάτων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου - https://t.co/W2k7SjSynb -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/HBZ1bCZt3Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση