Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Επίτιμοι διδάκτορες του Π.Θ. οι Joan L. Duda και Παναγιώτης Γιαννάκης
Επίτιμοι διδάκτορες του Π.Θ. οι Joan L. Duda και Παναγιώτης Γιαννάκης

Επίτιμοι διδάκτορες του Π.Θ. οι Joan L. Duda και Παναγιώτης Γιαννάκης

Ο του ς, καθηγητής Ζήσης Μαμούρης και ο πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Καθηγητής ικόλαος Διγγελίδης διοργανώνουν  Αναγόρευσης προς τιμήν της καθηγήτριας Joan Duda και του  Παναγιώτη Γιαννάκη σε επίτιμους διδάκτορες του Τμήματος. Η θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου  2019, και 18.00 στο στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού  και Διαιτολογίας του ς.

Οι κάτωθι υπογράφοντες,  Αθανάσιος Παπαϊωάννου, καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, καθηγητής και ικόλαος Κομούτος, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου της επίτιμης διδάκτορος του Τμήματος, στην  καθηγήτρια  Joan L. Duda που διέπρεψε στην επιστήμη.

Επίσης οι κάτωθι υπογράφοντες, Αθανάσιος Παπαϊωάννου, καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου του επίτιμου διδάκτορος του Τμήματος, στον  Παναγιώτη Γιαννάκη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή, για την μακρόχρονη πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό και στο έθνος.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση