Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Επίτιμοι διδάκτορες του Π.Θ. οι Joan L. Duda και Παναγιώτης Γιαννάκης
Επίτιμοι διδάκτορες του Π.Θ. οι Joan L. Duda και Παναγιώτης Γιαννάκης

Επίτιμοι διδάκτορες του Π.Θ. οι Joan L. Duda και Παναγιώτης Γιαννάκης

Ο πρύτανης του Θεσσαλίας, Ζήσης Μαμούρης και ο πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Νικόλαος Διγγελίδης διοργανώνουν  Αναγόρευσης προς τιμήν της καθηγήτριας Joan Duda και του  Παναγιώτη Γιαννάκη σε επίτιμους διδάκτορες του Τμήματος. Η θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου  2019, και ώρα 18.00 στο στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού  και Διαιτολογίας του Θεσσαλίας.

Οι κάτωθι υπογράφοντες,  Αθανάσιος Παπαϊωάννου, , Βασίλειος Γεροδήμος, και Νικόλαος Κομούτος, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου της επίτιμης διδάκτορος του Τμήματος, στην  καθηγήτρια  Joan L. Duda που διέπρεψε στην .

Επίσης οι κάτωθι υπογράφοντες, Αθανάσιος Παπαϊωάννου, καθηγητής, Βασίλειος Γεροδήμος, καθηγητής και Νικόλαος Κομούτος, επίκουρος καθηγητής του Τμήματος  Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρότειναν στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την απονομή του τίτλου του επίτιμου διδάκτορος του Τμήματος, στον  Παναγιώτη Γιαννάκη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή, για την μακρόχρονη πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό και στο έθνος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

  • Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ξυνόβρυσης #ΤΚΞυνόβρυσης - https://t.co/SCP4MNIFLT -

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

"Αλιεύοντας" την είδηση