Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Επιστημονική εκδήλωση για τη σύγχρονη περιεπεμβατική διαχείριση αντιπηκτικής αγωγής
Επιστημονική εκδήλωση για τη σύγχρονη περιεπεμβατική διαχείριση αντιπηκτικής αγωγής

Επιστημονική εκδήλωση για τη σύγχρονη περιεπεμβατική διαχείριση αντιπηκτικής αγωγής

 

 Επιστημονική   θ πργματοποιηθεί την  Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, ώρα 18:00-20:00 στο Αμφιθέατρο «Ιππος», , Βιόπολις,  στη Λάρισα.

Η Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή» διοργανώνει την επιστημονική «Σύγχρονη Περιεπεμβατική Διαχείριση Αντιπηκτικής Αγωγής» , στην οποία συμμετέχουν με παρουσιάσεις κλινικών περιστατικών Αναισθησιολόγοι από το Πανεπιστημιακό ενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το ενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου».

 Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο James Douketis, καθηγητής Παθολογίας του  McMaster University, Hamilton, Canada.

Ο καθηγητής James Douketis είναι Καναδός, Έλληνας δεύτερης γενιάς, ιατρός με πολυετή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία στη διδασκαλία, στην έρευνα, στην πράξη της θρόμβωσης και της αντιθρομβωτικής αγωγής και της Εταιρείας Θρόμβωσης του Καναδά.

Στις 22 Μαρτίου 2018 αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητής Αγγειοχειρουργικής  Αθανάσιος Γιαννούκας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση