Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Επιστημονική εκδήλωση για τη σύγχρονη περιεπεμβατική διαχείριση αντιπηκτικής αγωγής
Επιστημονική εκδήλωση για τη σύγχρονη περιεπεμβατική διαχείριση αντιπηκτικής αγωγής

Επιστημονική εκδήλωση για τη σύγχρονη περιεπεμβατική διαχείριση αντιπηκτικής αγωγής

 

 Επιστημονική εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, ώρα 18:00-20:00 στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», Τμήμα Ιατρικής, Βιόπολις,  στη Λάρισα.

Η Αναισθησιο Κλινική του Πανεπιστημίου ς σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή» διοργανώνει την επιστημονική εκδήλωση «Σύγχρονη Περιεπεμβατική Διαχείριση Αηκτικής Αγωγής» , στην οποία συμμετέχουν με παρουσιάσεις κλινικών περιστατικών Αναισθησιολόγοι από το , το Γενικό οσοκομείο Τρικάλων και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου».

 Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο James Douketis, καθηγητής Παθολογίας του  McMaster University, Hamilton, Canada.

Ο καθηγητής James Douketis είναι Καναδός, δεύτερης γενιάς, ιατρός με πολυετή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία στη διδασκαλία, στην , στην κλινική πράξη της θρόμβωσης και της αντιθρομβωτικής ς και Πρόεδρος της Εταιρείας Θρόμβωσης του Καναδά.

Στις 22 Μαρτίου αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου ς.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητής Αγγειοχειρουργικής  Αθανάσιος Γιαννούκας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση