Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Επιστημονική εκδήλωση για τη σύγχρονη περιεπεμβατική διαχείριση αντιπηκτικής αγωγής
Επιστημονική εκδήλωση για τη σύγχρονη περιεπεμβατική διαχείριση αντιπηκτικής αγωγής

Επιστημονική εκδήλωση για τη σύγχρονη περιεπεμβατική διαχείριση αντιπηκτικής αγωγής

 

 Επιστημονική εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, ώρα 18:00-20:00 στο Αμφιθέατρο «», Τμήμα Ιατρικής, Βιόπολις,  στη Λάρισα.

Η Αναισθησιο Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συν με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή» διοργανώνει την επιστημονική εκδήλωση «Σύγχρονη Περιεπεμβατική Διαχείριση Αντιπηκτικής Αγωγής» , στην οποία συμμετέχουν με παρουσιάσεις κλινικών περιστατικών Αναισθησιολόγοι από το , το Γενικό και το Γενικό Νοσοκομείο ς «Γεώργιος Παπανικολάου».

 Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο James Douketis, καθηγητής Παθολογίας του  McMaster University, Hamilton, Canada.

Ο καθηγητής James Douketis είναι Καναδός, Έλληνας δεύτερης γενιάς, ιατρός με πολυετή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία στη διδασκαλία, στην έρευνα, στην πράξη της θρόμβωσης και της αντιθρομβωτικής ς και της Εταιρείας Θρόμβωσης του Καναδά.

Στις 22 Μαρτίου αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητής Αγγειοχειρουργικής  Αθανάσιος Γιαννούκας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση