Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Eπιμορφωτικό πρόγραμμα «Self-Defense Instructor I» (SDInstructor)
Eπιμορφωτικό πρόγραμμα «Self-Defense Instructor I» (SDInstructor)

Eπιμορφωτικό πρόγραμμα «Self-Defense Instructor I» (SDInstructor)

Tο Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Θεσσαλίας σε συν με το τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Nis και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προκηρύσσει την έναρξη πρότυπου επιμορφωτικού προγράμματος με τίτλο «SelfDefense Instructor I» (SDInstructor).

Το «SelfDefense Instructor I» είναι, το πρώτο ακαδημαϊκού επιπέδου, εκπαιδευτικό – επιμορφωτικό εκπαιδευτών αυτοάμυνας. Το SDInstructor στοχεύει στην πλήρη θεωρητική και πρακτική υποψήφιων εκπαιδευτών αυτοάμυνας, οι οποίοι έχουν ως στόχο, είτε τη διδασκαλία πρακτικών αυτος σε μεμονωμένα άτομα ή και ομάδες είτε την προσωπική τους εξέλιξη. Η επιτυχής ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης, από το Κέντρο Επιμόρφωσης και ς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το SDInstructor I απευθύνεται σε επαγγελματίες, απασχολούμενους, αθλούμενους του χώρου των πολεμικών τεχνών ή της φυσικής αγωγής.

Το περιεχόμενο των διαλέξεων και των πρακτικών μαθημάτων αφορά στην εισαγωγή των υποψήφιων εκπαιδευτών στην και τη μεθοδολογία διδασκαλίας της αυτοάμυνας, τη μεθοδολογία σχεδιασμού και προγραμματισμού προπόνησης, τις βασικές τεχνικές χτυπημάτων, ρίψεων, εξαρθρώσεων, την άμυνα από πιασίματα, όπλα και επιθέσεις, τεχνικές αντεπίθεσης. Τα πρακτικά μαθήματα εκτός από την εκμάθηση των διαφόρων τεχνικών περιλαμβάνουν και τη μεθοδολογία για την εκμάθηση αυτών των τεχνικών και τον σχεδιασμό της προπόνησης.

Η υλοποίηση του SDInstrutor θα πραγματοποιηθεί κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2020, με συνολικό φόρτο ς τις 100 ώρες και 8 ECTS. Θα εφαρμοστεί το υβριδικό μοντέλο διδασκαλίας, με σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, όπως και με διά ζώσης συναντήσεις στην πόλη του και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι εκπαιδευτές αυτοάμυνας θα έχουν πρόσβαση σε μία σειρά πρότυπου εκπαιδευτικού υλικού. Το υλικό έχει δημιουργηθεί ειδικά για SDInstrutor Ι, από τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Πανεπιστημίου του Νις, οι οποίοι αποτελούν και τους διδάσκοντές του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη:

Γραμματεία Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας: Γιαννιτσών & Λαχανά, Παλαιά, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, 38334 – Βόλος,

Τηλ: 2421006390-66, fax: 2421006487, e-mail: learning@uth.gr

Website: learning.uth.gr

Γραμματεία του Self-Defense Instructor I:

Τηλ.: 2421074714 (09:00 π.μ. έως 03:00 μ.μ.), e-mail: sdinstructor.uth@gmail.com

Website: sdinstructor.ll-learning.uth.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση