Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ενημέρωση κοινού από το TEI Θεσσαλίας για την αγροτική παραγωγή στην κλιματική αλλαγή
Ενημέρωση κοινού από  το TEI Θεσσαλίας για την αγροτική παραγωγή στην κλιματική αλλαγή

Ενημέρωση κοινού από το TEI Θεσσαλίας για την αγροτική παραγωγή στην κλιματική αλλαγή

Ανοιχτή πενθήμερη ενημέρωση κοινού διοργανώνει το ως επικεφαλής του υ «Adapt2change: Προσαρμογή της αγροτικής παρς στην κλιματική αλλαγή και τον περιορισμό των υδάτινων πόρων».

Η ενημέρωση θα διαρκέσει από ∆ευτέρα 23 Μαΐου έως και Παρασκευή 27 Μαΐου στα θερμοκήπια του υ Adapt2Change του ΤΕΙ Θεσσαλίας με ελεύθερη είσοδο.

Στην ενημέρωση θα παρευρεθούν εταίροι του έργου καθώς και εξειδικευμένα στελέχη στο αντικείμενο των θερμοκηπίων.

Οι ώρες της ενημέρωσης και ς στα πρωτότυπα θερμοκήπια θα είναι: ∆ευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 10:00 – 15:00 και Πέμπτη: 10:00 – 19:00.

Αντικείμενο της ενημέρωσης θα είναι: «Επίδειξη θερμοκηπίων – Εκπαίδευση στο πεδίο» – “Farmers Field School”.

Με δεδομένο πως η λειψυδρία και η ρύπανση των υδάτων είναι μια περιβαλλοντική απειλή που επηρεάζει μεγάλα της Ευρώπης, το έργο «Adapt2Change», που χρηματοδοτείται από το Life της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φιλοδοξεί να προωθήσει βιώσιμες γεωργικές πρακτικές που να μπορούν να εφαρμοστούν από όλους τους αγρότες.

Στην υλοποίηση του έργου συμμετέχουν το ΤΕΙ Θεσσαλίας (επικεφαλής εταίρος), το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΤΕΙ Πειραιά, το Ινστιτούτο εωργικών Ερευνών Κύπρου, το KEK Ευρωπληροφόρηση Α.Ε. και η ICON Group Τεχνική .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου www.adapt2change.eu ή να επικοινωνήσετε με το ΤΕΙ Θεσσαλίας (Καθ. Αλέξανδρος Παπαχατζής, Συντονιστής Έργου, τηλ: 2410 684283, e-mail: papachad@teilar.gr).

"Αλιεύοντας" την είδηση