Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Μακρινίτσας
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Μακρινίτσας

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Μακρινίτσας

 

 

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκπαιδευτική στο ΚΠΕ Μακρυνίτσας στο πλαίσιο του μαθήματος “Κοινωνία και Περιβάλλον”, το οποίο διδάσκει στο φετινό εαρινό εξάμηνο η  Ηλιοπούλου Ιφιγένεια, Ε.ΔΙ.Π  στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Θεσσαλίας.

Το μάθημα διδάσκεται στο 8ο εξάμηνο των προπτυχιακών σπουδών και είναι μάθημα που διδάσκεται από τον κ. Παρασκευόπουλο, αντιπρύτανη και καθηγητή στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής.

Οι φοιτήτριες και φοιτητές, που συμμετείχαν, δήλωσαν στο τέλος της εκπαιδευτικής δράσης ότι εμπλούτισαν τις γνώσεις τους με έναν ευχάριστο και βιωματικό τρόπο, ότι ήταν μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία στο πλαίσιο των σπουδών τους, την οποία θα θυμούνται για πάντα.

Εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχιστεί η δράση αυτή όπως και άλλες τέτοιου είδους δράσεις εκτός του Πανεπιστημίου, εφόσον μόνο

θετικό αντίκτυπο έχει στη μαθησιακή διαδικασία.

Η διδάσκουσα και οι συμμετέχοντες /τριες εκφράζουν ένα θερμό ευχαριστώ προς το Τμήμα για την που έδωσε να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση και προς τις πρυτανικές αρχές για την παραχώρηση του λεωφορείου του προκειμένου να γίνει η μετάβαση στην Μακρυνίτσα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι #ΒιασμόςστηΘεσσαλονίκη - https://t.co/aSg6KbIDcF -

  • Έκλεβαν κλουβιά με πουλιά και συνελήφθησαν #κλοπή #ληστεία - https://t.co/QimXFPSdd0 -

  • #Καστελόριζο: Η Ελλάδα που αντιστέκεται… #Καστελόριζο - https://t.co/TuaQBjQmv3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση