Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Έκδοση ανθολογίας Μαγνησιωτών συγγραφέων από το Κέντρο Βιβλίου
Έκδοση ανθολογίας Μαγνησιωτών συγγραφέων από το Κέντρο Βιβλίου

Έκδοση ανθολογίας Μαγνησιωτών συγγραφέων από το Κέντρο Βιβλίου

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων () έχει αποφασίσει, μετά από πολύμηνες συζητήσεις και προβληματισμούς, να προβεί στην έκδοση μιας Ανθολογίας εν Συγγραφέων του Νομού Μαγνησίας, που θα απεικονίζει μια πρώτη καταγραφή του σύγχρονου πνευματικού κόσμου της περιοχής.

Χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς θα περιλαμβάνει όλους όσοι ασχολούνται με τα γράμματα και την , κατάγονται από το νομό Μαγνησίας ή διαμένουν εκεί και έχουν εκδώσει τουλάχιστον ένα με λογοτεχνία, πεζό ή ποίηση, ή ή θέατρο κ.λπ.

Αποβλέπεται σε μια πρώτη φάση, η μέγιστη δυνατή καταγραφή όλων των εν πνευματικών ανθρώπων, και σε μια δεύτερη φάση η καταγραφή του πνευματικού κόσμου που έζησαν και δημιούργησαν κατά το παρελθόν.

Παρακαλούνται όσοι θελήσουν να πάρουν μέρος να στείλουν με ηλεκτρονικό τρόπο και μέχρι τέλους Νοεμβρίου: Εργοβιογραφικά και ένα απόσπασμα έργου ως μικρό δείγμα δουλειάς (προαιρετικά ταχ. διεύθυνση, email, τηλέφωνο).

Προσοχή, η έκταση αυτών ( και δείγμα έργου) να μην υπερβαίνει τις 1200 – 1300 λέξεις. Το email αποστολής είναι: kebimasi@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2423022576, Γιώτα Κούγιαλη 6939052198

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση