Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εκδήλωση από το Π.Θ. για τις αναπτυξιακές διαταραχές και τις δυσκολίες μάθησης
Εκδήλωση από το Π.Θ. για τις αναπτυξιακές διαταραχές και τις δυσκολίες μάθησης

Εκδήλωση από το Π.Θ. για τις αναπτυξιακές διαταραχές και τις δυσκολίες μάθησης

Συμπόσιο με τίτλο «Ανπτυξικές Διαταραχές και Δυσκολίες Μάθησης» θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 3 οεμβρίου στις 10 το πρωί στο του ς στον Βόλο.

Το συμπόσιο διοργανώνεται από το Εργαστήριο Μαθησιακών Δυσκολιών, Προβλημάτων Λόγου και Επικοινωνίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του ς σε συνεργασία με το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Ειδική Αγωγή-Μαθησιακές Δυσκολίες: Παρεμβάσεις στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά» του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αντικείμενο του συμποσίου είναι η παρουσίαση πρόσφατων ευρημάτων από τον χώρο της ειδικής ς. Στο συμπόσιο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και τα θέματα που θα αναπτύξουν σχετίζονται με πεδία που απασχολούν τη σύγχρονη πραγματικότητα στο χώρο της εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διευθυντής του Εργαστηρίου Μαθησιακών Δυσκολιών, Προβλημάτων Λόγου και Επικοινωνίας, Φίλιππος Βλάχος και η επιστημονική υπεύθυνη του επιμορφωτικού προγράμματος με τίτλο «Ειδική Αγωγή-Μαθησιακές Δυσκολίες: Παρεμβάσεις στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά», επ. , Τζιβινίκου Σωτηρία.

Οι εγγραφές όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συμπόσιο θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα και ώρες 9:00-10:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη και στο τέλος του συμποσίου χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης στους εγγραφέντες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση