Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εκδήλωση από το Π.Θ. για τις αναπτυξιακές διαταραχές και τις δυσκολίες μάθησης
Εκδήλωση από το Π.Θ. για τις αναπτυξιακές διαταραχές και τις δυσκολίες μάθησης

Εκδήλωση από το Π.Θ. για τις αναπτυξιακές διαταραχές και τις δυσκολίες μάθησης

Συμπόσιο με τίτλο «Αναπτυξιακές Διαταραχές και Δυσκολίες Μάθησης» θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στο αμφιθέατρο Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο.

Το συμπόσιο διοργανώνεται από το Εργαστήριο Μαθησιακών Δυσκολιών, Προβλημάτων Λόγου και Επικοινωνίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο «-Μαθησιακές Δυσκολίες: Παρεμβάσεις στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά» του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αντικείμενο του συμποσίου είναι η παρουσίαση πρόσφατων ευρημάτων από τον χώρο της ειδικής αγωγής. Στο συμπόσιο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και τα θέματα που θα αναπτύξουν σχετίζονται με πεδία που απασχολούν τη σύγχρονη πραγματικότητα στο χώρο της εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διευθυντής του Εργαστηρίου Μαθησιακών Δυσκολιών, Προβλημάτων Λόγου και Επικοινωνίας, Φίλιππος Βλάχος και η επιστημονική υπεύθυνη του επιμορφωτικού προγράμματος με τίτλο «-Μαθησιακές Δυσκολίες: Παρεμβάσεις στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά», επ. καθηγήτρια, Τζιβινίκου Σωτηρία.

Οι εγγραφές όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συμπόσιο θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα και ώρες 9:00-10:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη και στο τέλος του συμποσίου χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης στους εγγραφέντες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή ηλικιωμένης με  Covid 19 από την Σκόπελο #διακομιδή - https://t.co/gGSVPnb1Ld -

  • Φώφη Γεννηματά: Πάνδημη συγκίνηση σε ένα ενωτικό «αντίο» - https://t.co/U9ZCP1XTPa -

  • «Είμαι δυνατή»: Το μήνυμα της Ιωάννας προς κάθε γυναίκα - https://t.co/qpDtqMeqYy -

"Αλιεύοντας" την είδηση