Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δημόσιος Λόγος και Πραγματικότητες Γύρω από τα Έργα-Σύμβολα της Πόλης: Η περίπτωση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης
Δημόσιος Λόγος και Πραγματικότητες Γύρω από τα Έργα-Σύμβολα της Πόλης: Η περίπτωση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης

Δημόσιος Λόγος και Πραγματικότητες Γύρω από τα Έργα-Σύμβολα της Πόλης: Η περίπτωση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης

Διαλέξεις Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος

Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης

Τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΜΧΠΠΑ διοργανώνουν της  Αθηνάς Γιαννακού,καθηγήτριας του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης  με θέμα:” Δημόσιος Λόγος και Πραγματικότητες Γύρω από τα Έργα-Σύμβολα της Πόλης: Η περίπτωση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.

Η διάλεξη θα λάβει χ την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου , 18:00 στην αίθουσα Β14  του (ΤΜΧΠΠΑ) Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Θεσσαλίας στο Πεδίον Άρεως στο Βόλο.

Η Γιαννακού Αθηνά είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Πολεοδομικής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης Α, διπλωματούχος αρχιτέκτων μηχ. Α, χωροτάκτης-πολεοδόμος, M.Sc. και Ph.D. London School of Economics.

Για πολλά χρόνια διατηρεί εταιρεία μελετών που δραστηριοποιείται σε μελέτες και παροχή υπηρεσιών για όλα τα θέματα που σχετίζονται με το χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό, την αστική και την τοπογραφία.

Έχει πλούσιο μελετητικό, ερευνητικό, εκπαιδευτικό και συγγραφικό έργο. Έχει εκπονήσει ως επικεφαλής μελετήτρια και ως γενική συντονίστρια πλήθος χωροταξικών και πολεοδομικών μελετών, όπως χωροταξικά σχέδια, γενικά πολεοδομικά σχέδια, πολεοδομικές μελέτες, μελέτες και σχέδια αστικής ς, αστικής αναγέννησης και ανάπλασης, μελέτες περιβαλλοντικού σχεδιασμού και βιώσιμης ανάπτυξης και μελέτες υποδομών μεταφορών και χωρικής ανάπτυξης.

Έχει βραβευθεί για σημαντικές μελέτες πολεοδομικού σχεδιασμού.

Για αρκετά χρόνια υπήρξε επίσης σύμβουλος – εμπειρογνώμων της Εγνατία Οδός Α.Ε. με αντικείμενο την επιστημονική υποστήριξη των δραστηριοτήτων του Παρατηρητηρίου Χωρικών Επιδράσεων της Εγνατίας οδού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση