Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Διάλεξη για την παράδοση και τον πολιτισμό στο τμήμα Γεωπονίας του Π.Θ.
Διάλεξη για την παράδοση και τον πολιτισμό  στο τμήμα Γεωπονίας του Π.Θ.

Διάλεξη για την παράδοση και τον πολιτισμό στο τμήμα Γεωπονίας του Π.Θ.

Tην Τετάρτη 25 Μαΐου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με τίτλο «H παράδοση και ο μας στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης του τόπου», με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αειφόρος Αγροτική Παρ και Διαχείριση Περιβάλλοντος» του Τμήματος εωπονίας Φυτικής Παρς και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της εωπονικής Σχολής (Φυτόκο).

Η θα είναι ανοικτή για το κοινό και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Tην Τετάρτη 25 Μαΐου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με τίτλο «H παράδοση και ο μας στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης του τόπου» με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος» του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Γεωπονικής Σχολής (Φυτόκο).

Η θα είναι ανοικτή για το κοινό και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση