Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΕΛΛΑΔΑ / Αντιδράσεις φοιτητών σε εκδήλωση για το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με ομιλητή τον Τσίπρα
Αντιδράσεις φοιτητών σε εκδήλωση για το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με ομιλητή τον Τσίπρα

Αντιδράσεις φοιτητών σε εκδήλωση για το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με ομιλητή τον Τσίπρα

που είναι συγκεντρωμένοι έξω από τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον Αλέξη σε πολυχώρο στο Αιγάλεω, αντιδρούν στην ίδρυση του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο μετρό του Ελαιώνα με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού για το θέμα.

Οι φοιτητές είχαν καλέσει «σε κινητοποίηση όλους τους Σπουδαστικούς Συλλόγους των ΤΕΙ της Αττικής την Δευτέρα στις 18:30 στο Μετρό Ελαιώνα».

Η εκδήλωση για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 19:30, με κεντρικό ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την οποία συνδιοργανώνουν ο δήμος Αιγάλεω και η Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος,  στον πολυχώρο Πολιτισμού του Αιγάλεω.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Μπίρμπας, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του παν. Δυτικής Αττικής , Καθ. Κώστας Μουτζούρης, και ο Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μηδενικό ενδιαφέρον για τα βραβεία «Μαρκατά» #βραβείαΜαρκατά - https://t.co/4ppcLOPADE -

  • Κλειστά τα σχολεία στον Βόλο -Σε ετοιμότητα η ΠΕΜΣ για τον χιονιά #χιόνια - https://t.co/MpU1i0NceY -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Νότιο Πήλιο λόγω κακοκαιρίας #νότιοΠήλιο - https://t.co/ndS4YdwIU6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση