Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Αναγόρευση του προέδρου της Ε. Ε. Jean Claude Juncker σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ
Αναγόρευση του προέδρου της Ε. Ε. Jean Claude Juncker σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ

Αναγόρευση του προέδρου της Ε. Ε. Jean Claude Juncker σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ


Ο πρόεδρος της Ευρωπϊκής Επιτροπής, Jean Claude Juncker, πρόκειτι να αναγορευτεί σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την αναγόρευση του προέδρου Γιούνκερ, ο επικεφαλής της Αροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Πάνος Καρβούνης δήλωσε: “Η επικείμενη αναγόρευση του Προέδρου Γιούνκερ, ως έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς του στις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτικού και νομικού πολιτισμού, τιμά τον ίδιο αλλά και το Θεσσαλονίκης. Ακόμη και τ, ίσως αρκετοί δεν γνωρίζουν τη συμβολή του Προέδρου Γιούνκερ στην υπόθεση της ς.

Και αυτό όχι μόνο από συμπάθεια στη χ μας, αλλά κυρίως, από βαθιά πίστη στα ευρωπαϊκά ιδεώδη και στην αξία της διατήρησης της ευρωπαϊκής συνοχής. Ο πρόεδρος Γιούνκερ ανήκει σε αυτό το εξέχον είδος των πεπεισμένων Ευρωπαϊστών, αυτών που δεν διανοούνται άλλο δρόμο πέραν της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Γι' αυτό και σε μια δύσκολη στιγμή για την Ευρώπη, άνοιξε το διάλογο μέσω των προτάσεων της Λευκής Βίβλου, συμβάλλοντας ουσιαστικά σε μια αλλαγή κλίματος που ήδη διακρίνεται αλλά και στην ανανέωση επί της ουσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

Οι που επιθυμούν να καλύψουν την εκδήλωση πρέπει οπωσδήποτε να διαπιστευτούν αποστέλλοντας έως και την Τρίτη 11/07/2017, το όνομά τους και το μέσο που εργάζονται ηλεκτρονικά στη δ ιεύθυνση:Vasiliki.Missira@ext.ec.europa.eu.

Η εκδήλωση θα καλυφθεί με ζωντανή διαδικτυακά από το EBS.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση