Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Αναφορά Αθ. Λιούπη για την επαναφορά ελεύθερων μετεγγραφών για φοιτητές- μέλη πολύτεκνων οικογενειών
Αναφορά Αθ. Λιούπη για την επαναφορά ελεύθερων μετεγγραφών για φοιτητές- μέλη πολύτεκνων οικογενειών

Αναφορά Αθ. Λιούπη για την επαναφορά ελεύθερων μετεγγραφών για φοιτητές- μέλη πολύτεκνων οικογενειών

Το αίτημα της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ) για την επαναφορά ελεύθερων μετεγγραφών για τους φοιτητές, μέλη πολύτεκνων οικογενειών, στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, κατέθεσε ως στην υπουργό Παιδείας  Νίκη Κεραμέως, ο Ν. Μαγνησίας της Ν.Δ Αθανάσιος Λιούπης.

Η Α.Σ.Π.Ε. τονίζει, όπως σημειώνει στην του ο κ. Λιούπης, πως μία τέτοια δίνει τη δυνατότητα να στηριχθεί -χωρίς δημοσιονομικό κόστος- η δημογραφική και οικογενειακή πολιτική της χώρας μας. Ταυτόχρονα, η Α.Σ.Π.Ε. επισημαίνει, ότι θα ανακουφιστούν οι πολύτεκνες οικογένειες, χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στην απρόσκοπτη λειτουργία των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, όπως αρμοδίως είχαν παραδεχθεί στο παρελθόν οι Πρυτάνεις.

Τέλος, ο ζητά από την Υπουργό Παιδείας να εξετάσει με προσοχή το αίτημα της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος ευελπιστώντας, ότι θα λυθεί με τις άμεσες ενέργειές της το χρόνιο αίτημα των πολύτεκνων οικογενειών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

"Αλιεύοντας" την είδηση