Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ακύρωση τελετών απονομής πτυχίων στο Π.Θ. λόγω κοροναϊού
Ακύρωση τελετών απονομής πτυχίων στο Π.Θ. λόγω κοροναϊού

Ακύρωση τελετών απονομής πτυχίων στο Π.Θ. λόγω κοροναϊού

Ακυρώνοντι όλες οι τελετές πονομής πτυχίων σε αποφοίτους προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών αλλά και οι αναγορεύσεις διδακτόρων στο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, μετά και τη σημερινή απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, μετά και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τα μέτρα ς κατά της διασποράς λοίμωξης από το νέο κορονοϊό 2019-nCoV .

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας οι απόφοιτοι μπορούν να προσέρχονται στις ραμματείες των Τμημάτων για να παραλάβουν τα τους, στις προγραμματισμένες ημερομηνίες, που είχαν οριστεί οι τελετές απονομής.

Οι Αναγορεύσεις των Διδακτόρων θα γίνονται στις προγραμματισμένες Συνελεύσεις των Τμημάτων, παρουσία εκπροσώπων των Πρυτανικών Αρχών.

 

Ακύρωση Ανοιχτών Θυρών για  

Μετά από απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για τα μέτρα ς κατά της διασποράς λοίμωξης από το νέο κορονοϊό 2019-nCoV στις σχολικές μονάδες και φορείς που προσφέρουν εκπαιδευτικές , ακυρώνεται η προγραμματισμένη για τις 9-13 Μαρτίου 2020 διοργάνωση των Ανοιχτών Θυρών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση