Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ακύρωση τελετών απονομής πτυχίων στο Π.Θ. λόγω κοροναϊού
Ακύρωση τελετών απονομής πτυχίων στο Π.Θ. λόγω κοροναϊού

Ακύρωση τελετών απονομής πτυχίων στο Π.Θ. λόγω κοροναϊού

Ακυρώνονται όλες οι τελετές απονομής πτυχίων σε αποφοίτους προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών αλλά και οι αναγορεύσεις διδακτόρων στο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, μετά και τη σημερινή απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, μετά και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από το νέο κορονοϊό 2019-nCoV .

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε από το οι απόφοιτοι μπορούν να προσέρχονται στις Γραμματείες των Τμημάτων για να παραλάβουν τα πτυχία τους, στις προγραμματισμένες , που είχαν οριστεί οι τελετές απονομής.

Οι Αναγορεύσεις των Διδακτόρων θα γίνονται στις προγραμματισμένες Συνελεύσεις των Τμημάτων, παρουσία εκπροσώπων των Πρυτανικών Αρχών.

 

Ακύρωση Ανοιχτών Θυρών για  

Μετά από απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για τα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από το νέο κορονοϊό 2019-nCoV στις και που προσφέρουν εκπαιδευτικές , ακυρώνεται η προγραμματισμένη για τις 9-13 Μαρτίου 2020 διοργάνωση των Ανοιχτών Θυρών του Θεσσαλίας για

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλληλομηνύθηκαν πρώην σύζυγοι - https://t.co/ITS5tOESAF -

  • Κορωνοϊός: 2.411 κρούσματα, 837 διασωληνωμένοι, 67 θάνατοι - https://t.co/DK0UhjEXPh -

  • Συνάντηση Καραμανλή με Αγοραστό και Νασιακόπουλο για Αχελώο - https://t.co/qkpRj4n5sk -

"Αλιεύοντας" την είδηση