Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Ομαλή η αποστολή αποτελεσμάτων στα σχολεία της Μαγνησίας
Ομαλή η αποστολή αποτελεσμάτων στα σχολεία της Μαγνησίας

Ομαλή η αποστολή αποτελεσμάτων στα σχολεία της Μαγνησίας

Παρελήφθηκαν σήμερα το πρωί από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, οι φάκελοι με τα αποτελέσματα των πανελλήνιων εξετάσεων στα σχολεία της Μαγνησίας.

Οι διευθυντές των σχολείων μετέβησαν στη Δευτεροβάθμια στις 10.00 το πρωί και παρέλαβαν σφραγισμένους τους φακέλους με τις , ενώ ακολούθησε η διασταύρωση των αποτελεσμάτων προκειμένου να αναρτηθούν στοιυς πίνακες των σχολικών μονάδων.

Οι υποψήφιοι ήδη βρίσκονται στα σχολεία και ενημερώνονται για τη βαθμολογία τους, ενώ από τη 1.00 το μεσημέρι τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (http://results.it.minedu.).

Οι θα μπορούν πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, για να δουν τη βαθμολογία τους.

Να σημειωθεί ότι για τα σχολεία των Σποράδων ο έλεγχος θα γίνει σε πρώτη φάση από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας προκειμένου να αναρτηθούν τα αποτελέσματα με την επιφύλαξη των τελικών αποτελεσμάτων, ενώ οι φάκελοι με τις θα σταλούν με το μεσημεριανό ακτοπλοϊκό δρομολόγιο και γύρω στις 3.30 το απόγευμα αναμένεται να είναι στη Σκιάθο – Σκόπελο κι Αλόννησο προκειμένου να γίνει ο έλεγχος.

Η πρόεδρος της Διαλεχτή Τσιτούμη, επισήμανε ότι στη διανομή των αποτελεσμάτων δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα.

Η ίδια έδωσε το δικό της μήνυμα για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου προς τους , επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «οι πρέπει να προσέξουν να επιλέξουν αυτό που θέλουνε να σπουδάσουνε, να τους αρέσει η σχολή συνδυάζοντας παράλληλα και την επαγγελματική αποκατάστασή τους αλλά και με την , να δούνε πως μπορούν να συνδυάσουν τις σπουδές τους χωρίς να επιβαρύνουν και τις οικογένειές τους σε αυτές τις εποχές».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aναπληρωτής διοικητής στο Νοσοκομείο Βόλου ο Σταύρος Μπαμπούνης #ΣταύροςΜπαμπούνης - https://t.co/yZs2EO2V1G -

  • Hμερομηνίες εξετάσεων για τα Μουσικά Σχολεία #ΜουσικάΣχολεία - https://t.co/zX6Prys1Af -

  • Βαλκανιονίκης και ατομικό ρεκόρ ο Χρήστος Γκαράς στην Κωνσταντινούπολη #ΧρήστοςΓκαράς - https://t.co/IoTGn69gKR -

"Αλιεύοντας" την είδηση