Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Ομαλή η αποστολή αποτελεσμάτων στα σχολεία της Μαγνησίας
Ομαλή η αποστολή αποτελεσμάτων στα σχολεία της Μαγνησίας

Ομαλή η αποστολή αποτελεσμάτων στα σχολεία της Μαγνησίας

Παρελήφθηκαν σήμερα το πρωί από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση , οι φάκελοι με τα των πανελλήνιων εξετάσεων στα σχολεία της .

Οι διευθυντές των σχολείων μετέβησαν στη Δευτεροβάθμια στις 10.00 το πρωί και παρέλαβαν σφραγισμένους τους φακέλους με τις βαθμολογίες, ενώ ακολούθησε η διασταύρωση των αποτελεσμάτων προκειμένου να αναρτηθούν στοιυς πίνακες των σχολικών μονάδων.

Οι υποψήφιοι ήδη βρίσκονται στα σχολεία και ενημερώνονται για τη βαθμολογία τους, ενώ από τη 1.00 το μεσημέρι τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (http://results.it.minedu.gov.gr).

Οι ές θα μπορούν πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, για να δουν τη βαθμολογία τους.

Να σημειωθεί ότι για τα σχολεία των Σποράδων ο θα γίνει σε πρώτη φάση από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας προκειμένου να αναρτηθούν τα με την επιφύλαξη των τελικών αποτελεσμάτων, ενώ οι φάκελοι με τις βαθμολογίες θα σταλούν με το μεσημεριανό ακτοπλοϊκό και γύρω στις 3.30 το απόγευμα αναμένεται να είναι στη Σκιάθο – Σκόπελο κι Αλόννησο προκειμένου να γίνει ο τελικός .

Η πρόεδρος της Διαλεχτή Τσιτούμη, επισήμανε ότι στη διανομή των αποτελεσμάτων δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα.

Η ίδια έδωσε το δικό της μήνυμα για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου προς τους μαθητές, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «οι μαθητές πρέπει να προσέξουν να επιλέξουν αυτό που θέλουνε να σπουδάσουνε, να τους αρέσει η σχολή συνδυάζοντας παράλληλα και την επαγγελματική αποκατάστασή τους αλλά και με την οικονομική , να δούνε πως μπορούν να συνδυάσουν τις σπουδές τους χωρίς να επιβαρύνουν και τις οικογένειές τους σε αυτές τις εποχές».

"Αλιεύοντας" την είδηση