Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Το νέο Erasmus+ χορηγεί δάνεια για μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο
Το νέο Erasmus+ χορηγεί δάνεια για μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το νέο Erasmus+ χορηγεί δάνεια για μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στο πλίσιο του προγράμμτος Δάνεια Erasmus+ για μεταπτυχιακούς και με την εγγύηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα χορηγηθούν ύψους περίπου 40 εκατ. ευρώ (£30 εκάτ.) για μεταπτυχιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με σημερινή από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤΕ) και τον συνεργαζόμενο βρετανικό δανειοδοτικό οργανισμό, Future Finance.

Το πρόγραμμα θα προσφέρει σε από χώρες που συμμετέχουν στο +, οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και σε φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο που επιθυμούν να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές στο .

Στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος, οι φοιτητές μπορούν να λάβουν έως 12 000 ευρώ για μονοετή μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών και έως 18 000 ευρώ για διετή μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει διασφαλίσει ότι τα δάνεια αυτά προσφέρονται με ευνοϊκούς όρους.

Το πρόγραμμα Δάνεια Erasmus+ για μεταπτυχιακούς φοιτητές εγκαινιάστηκε το 2015 από την Επιτροπή και το ΕΤΕ και χορηγείται ήδη, μέσω τραπεζών στην Ισπανία και στη , σε φοιτητές που ταξιδεύουν από και προς περισσότερες από 20 χώρες Erasmus+. Περαιτέρω πληροφορίες θα διατίθενται διαδικτυακά από το ΕΤΕ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση