Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Νέο Δ.Σ. και Γραφεία στην Ένωση Συλλόγων Γονέων
Νέο Δ.Σ. και Γραφεία στην Ένωση Συλλόγων Γονέων

Νέο Δ.Σ. και Γραφεία στην Ένωση Συλλόγων Γονέων

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε πρόσφατα στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του , μετά την αυτοδίκαιη αποχώρηση μέλους του Δ.Σ.

Ύστερα από εκλογική διαδικασία μεταξύ των εκλεγμένων μελών από τις τελευταίες εκλογές, το νέο Δ.Σ της Ένωσης, έχει ορισθεί ως εξής:

: Ηλίας Κουτσερής, Αντιπρόεδρος : Θέμης Κορομηλής, Γ.Γραμματέας : Έφη Διανέλλου, Ειδική Γραμματέας: Γεωργία Μπίτση, Ταμίας: Ελένη Μανιάτη –Βεργίνη και Έφοροι: Ευαγγελία Χαρίτου και Λιάνα Πασχούδη.

Επίσης, ορίσθηκαν εκ μέρους της Ένωσης, τα βασικά όπως και αναπληρωματικά μέλη για τις εξής του δήμου: Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, Α/βάθμια και Β/βάθμια .

Νέα Γραφεία

Στο μεταξύ, δική της έδρα- γραφεία εξασφάλισε πλέον η Ένωση, με την πολύτιμη συνδρομή και σύμφωνη- ομόφωνη του Δ.Σ. της - ΔΙΕΚ. Τα νέα γραφεία, βρίσκονται στο Κοινωνικό Κέντρο των Αγίων Αναργύρων, στη συμβολή των οδών Αραχώβης 1 και Μπότσαρη στο 1ο όροφο, ενώ σύντομα, θα οριστεί και θα ανακοινωθεί ωράριο, κατά το οποίο θα λειτουργεί και για την επίσκεψη προεδρείων συλλόγων για τη συνεργασία και την ανάπτυξη προβληματισμών, όπως και την προτάσεων.

.Σ. της Ένωσης, ευχαριστεί την διοίκηση του Κοινωφελούς Οργανισμού, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν για την επίτευξη του στόχου, που ήταν ο καθορισμός έδρας για μια Ένωση που αντιπροσωπεύει γονείς άνω των 20.000 μαθητών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για το «Καλλικρατικό» .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλικούς κόμβους στον Αλμυρό κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας #κυκλικοίκόμβοι - https://t.co/3Bp6uwk602 -

  • Aλλαγή παραγωγικού μοντέλου της χώρας #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/QNwoEuiJwU -

  • «Παγώνουν» τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία #ΒόρειαΜακεδονία - https://t.co/7jiJzsb68O -

"Αλιεύοντας" την είδηση