Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Με επιτυχία η τελευταία συνάντηση προετοιμασίας για το “3ο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου”
Με επιτυχία η τελευταία συνάντηση προετοιμασίας για το “3ο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου”

Με επιτυχία η τελευταία συνάντηση προετοιμασίας για το “3ο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 20 Απριλίου 2018 η τελευταία συνάντηση για το “3ο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου” μεταξύ των συνδιοργανωτών, συγγραφέων, εθελοντών, προκειμένου να καθοριστούν τελευταίες λεπτομέρειες, πριν την έναρξη του τετραημέρου.

Καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες, ενώ η επίσημη έναρξη ως γνωστόν, έχει καθοριστεί για τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής 27 Απριλίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν Ιωνίας. Οι εθελοντές για πληροφορίες, στο mail της Ένωσης enwsigonewnvolou@gmail.com.

Διανομή αφισών και προγραμμάτων

Όσοι επιθυμούν αφίσες, προσ και προγράμματα για το “3ο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου”, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. προκειμένου πριν την έναρξη του Φεστιβάλ να τα παραλάβουν από τα γραφεία της Ένωσης. Πληροφορίες, Λιάνα Πασχούδη 6977-070424 και Θέμης Κορομηλής 6980-664859

Στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου , με διάφορα προϊόντα (όπως ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ,ΟΣΠΡΙΑ,ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΖΑΧΑΡΗ,ΡΥΖΙ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΔΗΜΗΤΡ,ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ,ΣΑΛ,ΧΥΜΟΥΣ,
ΑΛΕΥΡΙ,ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ,ΚΡΟΥΑΣΑΝ,ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ), αποφασίστηκε για φέτος ως κοινωνικός σκοπός στο πλαίσιο του “3ου Φεστιβάλ”. Τα προϊόντα θα συλλέγονται από τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας από την ερχόμενη Πέμπτη 26 Απριλίου και στη λέξη του Φεστιβάλ, θα μεταφερθούν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Για περισσότερες πληροφορίες, για όλα τα θέματα καθώς και οτιδήποτε άλλο νεότερο για το Φεστιβάλ, στο https://enosigoneonvolou.blogspot.gr και στα μέλη του Δ.Σ.

Τρόφιμα στους

Απόφαση στήριξης με άκρως απαραίτητα προϊόντα που ζητήθηκαν, καθώς και ζακετάκια παιδιών, για αγοράκια και κοριτσάκια ηλικίας δημοτικού σχολείου, των παιδιών-προσφύγων που βρίσκονται στο χώρο φιλοξενίας “”, έλαβε το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Τα συγκεκριμένα είδη, θα παραδοθούν την Δευτέρα 23 Απριλίου, στους αρμόδιους φορείς, για την μεταφορά τους στον χώρο.

Συμμετοχή της Ένωσης Συλλόγων
Γονέων στο αολεμικό συλλαλητήριο

Στο αολεμικό συλλαλητήριο το απόγευμα της ς 22 Απριλίου έλαβε μέρος αντιπροσωπεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων , μετά από πρόσκληση της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση