Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Μαθήματα σκακιού στον Βόλο από τον ομοσπονδιακό προπονητή gm Θάνο Μαστροβασίλη
Μαθήματα σκακιού στον Βόλο από τον ομοσπονδιακό προπονητή gm Θάνο Μαστροβασίλη

Μαθήματα σκακιού στον Βόλο από τον ομοσπονδιακό προπονητή gm Θάνο Μαστροβασίλη

Ξεκίνησαν την 16-10-2016 στο Βόλο τα πρώτα μαθήματα σκακιού από τον Ομοσπονδιακό προπονητή και πρωταθλητή Ελλάδος GM Θάνο Μαστροβασίλη, ο οποίος αποδέχτηκε σχετική πρόσκληση της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων ς (Τ.Ε.Σ.Σ.Θ.).

Ο Θάνος Μαστροβασίλης, εκτός των άλλων, αποτελεί και ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδος και συμμετείχε στην πρόσφατη Σκακιστική Ολυμπιάδα που έγινε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Τα μαθήματα ήταν δίωρης διάρκειας για κάθε γκρουπ και πραγματοποιήθηκαν σε έναν εντυπωσιακό χώρο, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ”, ο οποίος προσφέρεται αφιλοκερδώς από τους ιδιοκτήτες του στην Τ.Ε.Σ.Σ.Θ, για όλη τη σειρά των μαθημάτων, στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται για την ανάπτυξη του σκακιού στην ευρύτερη περιοχή της ς.

Στα πρώτα μαθήματα μετείχαν συνολικά 17 σκακιστές του ομού ς, ηλικίας από 8 έως 24 ετών, οι οποίοι χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ με βάση τη δυναμικότητά τους αλλά και με ηλικιακά .

Τα μαθήματα με τον Θάνο Μαστροβασίλη θα γίνονται μία φορά κάθε μήνα στον ίδιο χώρο και σε που θα γνωστοποιούνται εγκαίρως και μπορούν να συμμετέχουν σ' αυτά όσοι σκακιστές της περιοχής επιθυμούν. Πληροφορίες και συμμετοχής για τον Βόλο στον Τσαρσιταλίδη ίκο, τηλ. 6974720777 και στο email της Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. tessthchess@gmail.com.

Παρόμοιος κύκλος μαθημάτων με τον Θάνο Μαστροβασίλη πραγματοποιείται και στη Λάρισα (Προφήτη Ηλία & Σκοπάδων) για τους σκακιστές των υπόλοιπων νομών της Θεσσαλίας, με έναρξη την 23-10-2016. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τη Λάρισα στον Δριστέλλα Νίκο, τηλ. 6983507833 και στο email της Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. tessthchess@gmail.com.

Η Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. ευχαριστεί θερμά όσους συμβάλουν στην πραγματοποίηση αυτού του σπουδαίου, για την σκακιστική κοινότητα της Θεσσαλίας, εγχειρήματος και ιδιαίτερα τον GM Θάνο Μαστροβασίλη, το Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ» για τη διάθεση του χώρου, καθώς και τον ΑΣΚ ΑΛΜΥΡΟΥ «ΤΙΤΑΝΕΣ» για τη διάθεση σκακιστικού υλικού (ρολόγια και σκακιέρες).

skaki-aristoteleio aristotelio aristoteleio

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση