Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Tη Β’/θμια Εκπαίδευση καταγγέλει η ΕΛΜΕ για κατάργηση του Λυκείου Καναλίων
Tη Β’/θμια Εκπαίδευση καταγγέλει η ΕΛΜΕ για κατάργηση του Λυκείου Καναλίων

Tη Β’/θμια Εκπαίδευση καταγγέλει η ΕΛΜΕ για κατάργηση του Λυκείου Καναλίων

“Τέτοια θέματα είναι αντικείμενο συζήτησης της σχολικής κοινότητας, της τοπικής κοινότητας, της ευρύτερης ς, παίρνοντας κάθε φορά υπόψη όλους τους παράγοντες και την ιδιομορφία κάθε περιοχής” τονίζει η σχετικά με το θέμα που «ανακινήθηκε» και αφορά πρόταση για κατάργηση του , εκ μέρους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

Σύμφωνα με την ΕΛΜΕ οι σχολικές μονάδες, όπως είναι, καλύπτουν τις ανάγκες της περιφέρειας και επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για οιανδήποτε μεταβολή στο υπάρχον καθεστώς των σχολικών μονάδων.

«Είναι απορίας άξιο γιατί ο απερχόμενος  διευθυντής Εκπαίδευσης από μόνος του (έχοντας βέβαια το νόμιμο δικαίωμα) ανακίνησε τέτοιο θέμα  και εισηγήθηκε την κατάργηση του Λυκείου Καναλίων και την αντικατάστασή του με Λυκειακές τάξεις του υπάρχοντος Γυμνασίου, χωρίς καν να ενημερώσει τουλάχιστον τη Διεύθυνση του Σχολείου…», αναφέρει η ΕΛΜΕ.

 

Καταλήγοντας οι ξεκαθαρίζουν ότι όπως στάθηκαν μέχρι τ με συζήτηση, με συν με όλους τους και τους Δήμους για να μη περάσει, κατ' επιβολή, καμιά μεταβολή, τροποποίηση, συγχώνευση σχολείου, και όλοι μαζί το πέτυχαν, το ίδιο θα κάνουν και τ.

«Θεωρούμε ιδιαίτερα θετική την απόφαση του Δ.Σ του Δήμου Ρήγα Φεραίου που απέρριψε την εισηγούμενη μεταβολή», καταλήγει η της ΕΛΜΕ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση