Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Tη Β’/θμια Εκπαίδευση καταγγέλει η ΕΛΜΕ για κατάργηση του Λυκείου Καναλίων
Tη Β’/θμια Εκπαίδευση καταγγέλει η ΕΛΜΕ για κατάργηση του Λυκείου Καναλίων

Tη Β’/θμια Εκπαίδευση καταγγέλει η ΕΛΜΕ για κατάργηση του Λυκείου Καναλίων

“Τέτοια θέματα είναι αντικείμενο συζήτησης της σχολικής κοινότητας, της τοπικής κοινότητας, της ευρύτερης κοινωνίας, παίρνοντας κάθε φορά υπόψη όλους τους παράγοντες και την ιδιομορφία κάθε περιοχής” τονίζει η ΕΛΜΕ σχετικά με το θέμα που «ανακινήθηκε» και αφορά πρόταση για κατάργηση του Λύκειο Καναλίων, εκ μέρους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

Σύμφωνα με την ΕΛΜΕ οι , όπως είναι, καλύπτουν τις ανάγκες της περιφέρειας και επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για οιανδήποτε μεταβολή στο υπάρχον καθεστώς των σχολικών μονάδων.

«Είναι απορίας άξιο γιατί ο απερχόμενος  διευθυντής Εκπαίδευσης από μόνος του (έχοντας βέβαια το νόμιμο δικαίωμα) ανακίνησε τέτοιο θέμα  και εισηγήθηκε την κατάργηση του Λυκείου Καναλίων και την αντικατάστασή του με Λυκειακές τάξεις του υπάρχοντος υμνασίου, χωρίς καν να ενημερώσει τουλάχιστον τη Διεύθυνση του Σχολείου…», αναφέρει η ΕΛΜΕ.

 

Καταλήγοντας οι ξεκαθαρίζουν ότι όπως στάθηκαν μέχρι τώρα με συζήτηση, με συνεργασία με όλους τους φορείς και τους Δήμους για να μη περάσει, κατ' επιβολή, καμιά μεταβολή, τροποποίηση, υ, και όλοι μαζί το πέτυχαν, το ίδιο θα κάνουν και τώρα.

«Θεωρούμε ιδιαίτερα θετική την του Δ.Σ του Δήμου που απέρριψε την εισηγούμενη μεταβολή», καταλήγει η της ΕΛΜΕ.

"Αλιεύοντας" την είδηση