Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Κυκλοφόρησε το αστυνομικό μυθιστόρημα “Η Μαύρη Κάντιλακ”
Κυκλοφόρησε το αστυνομικό μυθιστόρημα “Η Μαύρη Κάντιλακ”

Κυκλοφόρησε το αστυνομικό μυθιστόρημα “Η Μαύρη Κάντιλακ”

Στην κυκλοφορί τέθηκε έν νέο αστυνομικό -μια ιδανική βιβλιοπρόταση για το φετινό καλοκαίρι: “Η Μαύρη Κάντιλακ”, του Τειρεσία Λυγερού, από τις εκδόσεις “Ηριδανός”.

Μια πολύ περίεργη νεαρής ς προβληματίζει τον αστυνόμο Σεβαστιανό, ο οποίος ψάχνοντας την άκρη του νήματος έρχεται αντιμέτωπος με παλιούς του γνώριμους που έπιασαν την καλή, με ναρκομανείς και πρόσωπα της υψηλής κοινωνίας.

Μια σειρά από περίεργες δολοφονίες αποπροσανατολίζουν τον αστυνόμο, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να ξεφύγει από τις πολιτικές του εμμονές και το οικογενειακό του παρελθόν προκειμένου να φτάσει στο τέλος της υπόθεσης.

Αστυνομική λογοτεχνία με εγκληματική ατμοσφαιρικότητα, αίμα, κυνισμό και… σαρκασμό για μια ξεπεσμένη κοινωνία των δήθεν και των κάπως με μια ρετρό

O Tειρεσίας Λυγερός σαφώς επηρεασμένος από την πένα του Γιάννη Μαρή, συνθέτει τον αστυνόμο Σεβαστιανό ως μια συνέχεια του Γιώργου Μπέκα, σε μια πιο κυνική και σαρκαστική εκδοχή με πολύ χιούμορ.

Ο Τειρεσίας Λυγερός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ανατολική Μεσόγειο. Τα τελευταία χρόνια της ς του τα περνάει στο Αιγαίο σε σκονισμένα γραφεία, ανάμεσα σε βιβλία και χειρόγραφες σημειώσεις. Έπειτα από διάφορες δημοσιεύσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά , εκδίδει το πρώτο του “Η Μαύρη Κάντιλακ”. Διατηρεί και σελίδα στο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση