Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Κοπή πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου
Κοπή  πίτας της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου

Κοπή πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου

Κοπή της πίτας πραγματοποιεί η  του Δήμου Βόλου την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, στο Κτίριο .

Επίσης, το ίδιο απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί μία σύντομη από το δικηγόρο κ. Παπαγγελή για τις νομικές υποχρεώσεις των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Αποκριάτικα

Τέλος, η των Σχολείων Α΄Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, γνωστοποιεί στα σχολεία των ορίων του δήμου, ότι ολοκληρώνεται η διαδικασία αιτήσεων- δηλώσεων συμμετοχής στις τικες , μετά και από που δέχθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Γ. Βλιώρα, ότι στο διάστημα 11-14 Μαρτίου 2016 (Απόκριες – Κ. Δευτέρα) προγραμματίζονται δράσεις στο Βόλο, με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, φορέων και σχολείων.

Όσα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιθυμούν (μία τάξη, μία ομάδα ή ακόμη και όλες οι τάξεις ενός σχολείου) με τη συνδρομή εκπαιδευτικών ή γονέων, να συμμετάσχουν στην παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 στην παραλία, να δηλώσουν συμμετοχή και να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπεύθυνη του Δ. Βόλου κα Αιμιλία Κραβαρίτη 24213-50190.

ΤΟ Δ.Σ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση