Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Κοπή πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου
Κοπή  πίτας της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου

Κοπή πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου

Κοπή της πίτας πραγματοποιεί η  του Δήμου Βόλου την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, στο Κτίριο .

Επίσης, το ίδιο απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί μία σύντομη ενημέρωση από το δικηγόρο κ. Παπαγγελή για τις νομικές υποχρεώσεις των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Αποκριάτικα

Τέλος, η των Σχολείων Α΄Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, γνωστοποιεί στα σχολεία των ορίων του δήμου, ότι ολοκληρώνεται η διαδικασία αιτήσεων- δηλώσεων συμμετοχής στις τικες εκ, μετά και από ενημέρωση που δέχθηκε από τον πρόεδρο του ΔΠΑΠ- ΔΗΕ Γ. Βλιώρα, ότι στο διάστημα 11-14 Μαρτίου 2016 (Απόκριες – Κ. Δευτέρα) προγραμματίζονται δράσεις στο Βόλο, με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, φορέων και σχολείων.

Όσα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιθυμούν (μία τάξη, μία ομάδα ή ακόμη και όλες οι τάξεις ενός υ) με τη συνδρομή εκπαιδευτικών ή γονέων, να συμμετάσχουν στην παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 13 Μαρτίου 2016 στην παραλία, να δηλώσουν συμμετοχή και να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπεύθυνη του Δ. Βόλου κα Αιμιλία Κραβαρίτη 24213-50190.

ΤΟ Δ.Σ.

"Αλιεύοντας" την είδηση