Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Κοπή πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου
Κοπή  πίτας της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου

Κοπή πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου

Κοπή της πίτας πραγματοποιεί η  Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, στο Κτίριο Μουρτζούκου.

Επίσης, το ίδιο απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί μία σύντομη ενημέρωση από το δικηγόρο κ. Παπαγγελή Σταμάτη για τις νομικές υποχρεώσεις των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Αποκριάτικα

Τέλος, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων Α΄Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, γνωστοποιεί στα των ορίων του δήμου, ότι ολοκληρώνεται η διαδικασία αιτήσεων- δηλώσεων συμμετοχής στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, μετά και από ενημέρωση που δέχθηκε από τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Γ. Βλιώρα, ότι στο διάστημα 11-14 Μαρτίου 2016 (Απόκριες – Κ. Δευτέρα) προγραμματίζονται δράσεις στο Βόλο, με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, φορέων και σχολείων.

Όσα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιθυμούν (μία τάξη, μία ομάδα ή ακόμη και όλες οι τάξεις ενός σχολείου) με τη συνδρομή εκπαιδευτικών ή γονέων, να συμμετάσχουν στην παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 στην παραλία, να δηλώσουν συμμετοχή και να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπεύθυνη του Δ. κα Αιμιλία Κραβαρίτη 24213-50190.

ΤΟ Δ.Σ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021 #αμπελοκαλλιέργεια - https://t.co/MItHy3qxQP -

  • Η εκκλησία της Δημητριάδος τίμησε τον Άγιο Δημήτριο #ΆγιοςΔημήτριος - https://t.co/xfsmgRqt1H -

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

"Αλιεύοντας" την είδηση