Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » H «Ένωση Γονέων» τρέχει για την «ΦΛΟΓΑ»
H «Ένωση Γονέων»  τρέχει για την  «ΦΛΟΓΑ»

H «Ένωση Γονέων» τρέχει για την «ΦΛΟΓΑ»

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 το πρωί, έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά μια ξεχωριστή δρομική βόλτα στην παραλία του με σύνθημα .

Η , μετά από σχετική πρόσκληση που έλαβε, θα συμμετάσχει με μέλη της στον συγκεκριμένο αγώνα, καλώντας επίσης, όποιον γονέα μπορεί, να ανταποκριθεί και να λάβει μέρος.

Είναι ένα ξεχωριστό τρέξιμο που αφορά όλους μας «γιατί…. Η αγάπη μας είναι δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο», των δικών μας παιδιών…

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΕ Δήμου , o Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μας καλούν όλους μας σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία.

Στην θα συμμετέχουν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθεια τους.

Ο θα έχει συμβολικό αντίτιμο όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».

Καλούμαστε σε μία μικρή διαδρομή περίπου των 2 χιλ. να τρέξουμε όλοι ανεξαιρέτως με το ρυθμό μας, ακόμη και να περπατήσουμε, , γονείς , αθλητές, άνθρωποι τρίτης ηλικίας, όλοι μαζί μια παρέα, για να διαδηλώσουμε τη μας για ζωή και για υποστήριξη του ενός στον άλλο.

Δηλώσεις (ήδη από Δευτέρα 18/9/2017) συμμετοχής-αριθμούς και μπλουζάκια στα γραφεία της “ΦΛΟΓΑΣ” στο Βόλο, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ. 24210-24628, συμμετοχής και αριθμούς κατάστημα «Ηλιόπουλος» κοσμήματα (Δημητριάδος 174),κατάστημα «Aspirina» (Δημητριάδος 160). Πληροφορίες. Δ/νση Αθλητισμού,2421071770.

Επίσης, συμμετοχή μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων στην Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977070414 και στο mail lianapashoudi@yahoo.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση