Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / H «Ένωση Γονέων» τρέχει για την «ΦΛΟΓΑ»
H «Ένωση Γονέων»  τρέχει για την  «ΦΛΟΓΑ»

H «Ένωση Γονέων» τρέχει για την «ΦΛΟΓΑ»

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 το πρωί, έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά μια ξεχωριστή δρομική βόλτα στην παραλία του Βόλου με σύνθημα «τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ».

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων, μετά από σχετική πρόσκληση που έλαβε, θα συμμετάσχει με μέλη της στον συγκεκριμένο αγώνα, καλώντας επίσης, όποιον γονέα μπορεί, να ανταποκριθεί και να λάβει μέρος.

Είναι ένα ξεχωριστό τρέξιμο που αφορά όλους μας «γιατί…. Η αγάπη μας είναι δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο», των δικών μας παιδιών…

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, o Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και ο Δρομέων Υγείας Βόλου μας καλούν όλους μας σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθεια τους.

Ο αγώνας θα έχει συμβολικό αντίτιμο όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».

Καλούμαστε σε μία μικρή διαδρομή περίπου των 2 χιλ. να τρέξουμε όλοι ανεξαιρέτως με το ρυθμό μας, ακόμη και να περπατήσουμε, παιδιά, γονείς , αθλητές, άνθρωποι τρίτης ηλικίας, όλοι μαζί μια παρέα, για να διαδηλώσουμε τη χαρά μας για ζωή και για υποστήριξη του ενός στον άλλο.

Δηλώσεις (ήδη από Δευτέρα 18/9/2017) συμμετοχής-αριθμούς και μπλουζάκια στα γραφεία της “ΦΛΟΓΑΣ” στο Βόλο, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ. 24210-24628, δηλώσεις συμμετοχής και αριθμούς κατάστημα «Ηλιόπουλος» κοσμήματα ( 174),κατάστημα «Aspirina» ( 160). Πληροφορίες. Δ/νση Αθλητισμού,2421071770.

Επίσης, συμμετοχή μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων στην Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977070414 και στο mail lianapashoudi@yahoo.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση