Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Τους πρόσφυγες με δώρα θα επισκεφθεί το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας
Τους πρόσφυγες με δώρα θα επισκεφθεί το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Τους πρόσφυγες με δώρα θα επισκεφθεί το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας

 

Στις εγκαταστάσεις ‘ΜΟΖΑΣ Α.Ε.’ έχουν μεταφερθεί και εγκατασταθεί περίπου 200 πρόσφυγες, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά. Σ’ αυτή την φάση δεν χρειάζονται άμεσα τρόφιμα ή είδη υγιεινής, υλικά που στο προηγούμενο διάστημα του νομού προσέφεραν δείχνοντας έμπρακτα την και συμπαράσταση στο δράμα των ξεριζωμένων προσφύγων. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ θα βρίσκεται σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και συλλογικότητες για οποιαδήποτε ανάγκη υπάρξει, έτσι ώστε να υπάρχει έγκαιρη και άμεση ενεργοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Με αφορμή τα παραπάνω η ΕΛΜΕ Μαγνησίας αναφέρει: “Ως εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, πρέπει να δούμε συντονισμένα τις εκπαιδευτικές δράσεις που μπορούμε εθελοντικά να αναλάβουμε για τα παιδιά των προσφύγων παρέχοντας τους, πριν απ’ όλα, ψυχοκινητική στήριξη και δημιουργική απασχόληση.

Τέλος, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ θα επισκεφθεί τους την Πέμπτη 6.30 μ.μ. προσφέροντας συμβολικά μπλοκ ζωγραφικής και χρώματα για τα παιδιά τους. Επειδή λείπουν τέτοια υλικά, όσα μπορούν να συγκεντρώσουν τέτοια είδη, είδη γραφικής (τετράδια, μολύβια), μπάλες, παιχνίδια μπορούν να τα φέρουν στα γραφεία της ΕΛΜΕ την Τετάρτη απόγευμα, 4.00-6.30 μ.μ. και Πέμπτη απόγευμα, 3.00-6.00 μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979348163 (πρόεδρος ΕΛΜΕ).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Eξ' αποστάσεως προγράμματα επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Π.Θ. #ΚΕΔΙΒΙΜ - https://t.co/5DIeXqRdgB -

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση