Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Τους πρόσφυγες με δώρα θα επισκεφθεί το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας
Τους πρόσφυγες με δώρα θα επισκεφθεί το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Τους πρόσφυγες με δώρα θα επισκεφθεί το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας

 

Στις εγκαταστάσεις ‘ΜΟΖΑΣ Α.Ε.' έχουν μεταφερθεί και εγκατασταθεί περίπου 200 πρόσφυγες, ανάμεσά τους και πολλά . Σ' αυτή την φάση δεν χρειάζονται άμεσα ή είδη ς, υλικά που στο προηγούμενο διάστημα σχολεία του νομού προσέφεραν δείχνοντας έμπρακτα την και συμπαράσταση στο δράμα των ξεριζωμένων προσφύγων. .Σ. της ΕΛΜΕ θα βρίσκεται σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και συλλογικότητες για οποιαδήποτε ανάγκη υπάρξει, έτσι ώστε να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση και άμεση ενεργοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Με αφορμή τα παραπάνω η ΕΛΜΕ Μαγνησίας αναφέρει: “Ως όλων των βαθμίδων, πρέπει να δούμε συντονισμένα τις εκπαιδευτικές δράσεις που μπορούμε εθελοντικά να αναλάβουμε για τα των προσφύγων παρέχοντας τους, πριν απ' όλα, ψυχοκινητική στήριξη και δημιουργική .

Τέλος, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ θα επισκεφθεί τους πρόσφυγες την Πέμπτη 6.30 μ.μ. προσφέροντας συμβολικά μπλοκ ς και χρώματα για τα παιδιά τους. Επειδή λείπουν τέτοια υλικά, όσα σχολεία μπορούν να συγκεντρώσουν τέτοια είδη, είδη γραφικής (τετράδια, μολύβια), μπάλες, παιχνίδια μπορούν να τα φέρουν στα γραφεία της ΕΛΜΕ την Τετάρτη απόγευμα, 4.00-6.30 μ.μ. και Πέμπτη απόγευμα, 3.00-6.00 μ.μ. Τηλέφωνο ς: 6979348163 (πρόεδρος ΕΛΜΕ).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση