Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η ΕΛΜΕ Μαγνησίας
Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Η φετινή χρονιά, σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΟΛΜΕ και ΔΟΕ τελειώνει με 3.000 κενά στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια . Είναι οι συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών οι οποίες οδηγούν σε υπο της δημόσιας και έλλειψη διδακτικού προσωπικού.

ια το λόγο αυτό η ΕΛΜΕ ς πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 19-5-16 στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Εσπερινού Γυμνασίου – 3ου Γυμνασίου Βόλου, ενώ η συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ θα γίνει το Σάββατο 21-516.

Όπως αναφέρεται “το Υπουργείο Παιδείας, παρά τις εξαγγελίες για 20.000 διορισμούς στην 3ετία (φέτος φαίνεται ότι δεν θα γίνουν διορισμοί) προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες με εξοικονόμηση ωρών εκπαιδευτικών (κατάργηση του 3ωρου για τους υπεύθυ εργαστηρίων φυσικών επιστημών και πληροφορικής) και με αλλαγές (;) στα ωρολόγια προγράμματα.

Οφείλουμε ως , αφού προχωρήσουμε σε μια αποτίμηση των απεργιακών και αγωνιστικών κινητοποιήσεων του προηγούμενου διαστήματος, να είμαστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση με συνεχείς κινητοποιήσεις για να αποκρούσουμε οποιεσδήποτε ενέργειες του Υπουργείου που θα στοχεύουν στα και μορφωτικά μας δικαιώματα.

Αποτέλεσμα πίεσης του κλάδου ήταν η απόσυρση του σχεδίου ανατροπής του πίνακα ς αναπληρωτών και η άρση της αδικίας για τους υπο συνταξιοδότηση εκπαιδευτικούς.

Απαιτούμε τη λύση των μόνιμων διορισμών για την κάλυψη των κενών.

Απαιτούμε την επιτάχυνση των υπηρεσιακών μεταβολών (μεταθέσεις, αποσπάσεις, προσλήψεις αναπληρωτών), να αντιμετωπίζονται οι ως άνθρωποι και όχι ως αριθμοί”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση