Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΠΑΙΔΕΙΑ / Γενική Συνέλευση καθηγητών
Γενική Συνέλευση καθηγητών

Γενική Συνέλευση καθηγητών

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 29/9 στις 6.30 στο αμφιθέατρο του εσπερινού Γυμνασίου – 3ου Γυμνασίου Βόλου οι Β’ βάθμιας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Εκτίμηση της κατάστασης με την έναρξη της νέας χρονιάς στα σχολεία της Μαγνησίας
  • Η πορεία και η δράση του συνδικαλιστικού κινήματος

Στο χώρο της Παιδείας η προσπαθεί να συνδυάσει με έναν αποσπασματικό τρόπο και που έχει ανάγκη το σημερινό με τις μνημονιακές απαιτήσεις των περικοπών, την υποχρηματοδότηση της παιδείας και τις κατευθύνσεις του ΟΟΣΑ

Σ’ αυτό το πλαίσιο τα τελευταία μέτρα του Υπουργείου είχαν ως βασικό στόχο την εξοικονόμηση προσωπικού. Οι μηδενικοί διορισμοί και φέτος μόνιμων εκπαιδευτικών, η διαφαινόμενη μείωση των αναπληρωτών επέβαλαν τις του Υπουργείου  ( του 3ωρου υπευθύνων εργαστηρίων  Φυσικής – Πληροφορικής, μείωση των ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ, μείωση τω ωρών μαθημάτων στο Γυμνάσιο κλπ.

Τα παραπάνω και κυρίως η συνέχιση των πολιτικών της λιτότητας για όλη την ελληνική κοινωνία, από την εφαρμογή των μνημονίων στη χώρα μας καθώς και οι επικείμενες σε εργασιακό και συνδικαλιστικό νόμο απαιτούν την ενεργοποίηση  των καθηγητών πάνω στα προβλήματα του κλάδου και στα γενικότερα προβλήματα που μας αφορούν όλους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση