Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Η ετήσια συνάντηση των συνταξιούχων καθηγητών του 1ου Λυκείου
Η ετήσια συνάντηση  των συνταξιούχων καθηγητών του 1ου Λυκείου

Η ετήσια συνάντηση των συνταξιούχων καθηγητών του 1ου Λυκείου

Κάθε χρόνο αυτή την περίοδο έχουν την συνάντησή τους οι συνταξιούχοι του 1ου Λυκείου Βόλου. Αυτή τη φορά θα συναντηθούν στο κέντρο «Τα Φιλαράκια» επί της οδού Αντωνοπούλου, αύριο Παρασκευή, 20 Μαΐου και 12:30 λίγο πιο κάτω από την Πλατεία Ελευθερίας, για να ανανεώσουν τους δεσμούς μεταξύ του άλλη μια φορά.

Πολλοί, αν και βρίσκονται εδώ στο Βόλο, έχουν πολύν καιρό να ειδωθούν και γι' αυτό η χαρά και η αδημονία τους είναι μεγάλη.

Τη συνάντησή τους αυτή την αποφάσισαν όταν συναντήθηκαν πάλι μερικοί για να αποτίσουν φόρο τιμής στην αείμνηστη γραμματέα του Λυκείου Ρούλα Αντωνακάκη, η οποία άφησε τη ζωή αυτή τόσο πρόωρα, μόλις πριν από μερικούς μήνες και η της έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της την .

Στη νέα συνάντησή τους, οι πάλαι ποτέ καθηγητές του 1ου Λυκείου, τόσο αυτοί που ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά, όσο και οι πολυάριθμοι άλλοι, που δεν κατορθώθηκε να λάβουν γνώση, θα έλθουν για να θυμηθούν τις παλιές εκείνες καλές ημέρες που έζησαν στο τους, θα πειράξουν ο ένας τον άλλο, θα διηγηθούν διάφορες ιστορίες των ών τους, θα θυμηθούν τους άλλους συναδέλφους τους που έφυγαν ήδη από τη ζωή αυτή και γενικά θα ζήσουν μερικές ώρες ευχάριστες και μοναδικές.

Παράλληλα θα προμηθευθούν και το ωριαίο DVD, που οι ίδιοι συνέθεσαν πέρυσι και που περιλαμβάνει ολόκληρη την ιστορία του υ, από της ιδρύσεώς του μέχρι τις μέρες μας, για να το διαδώσουν και στους άλλους, καθηγητές και παλιούς ές τους, οι οποίοι θα ήθελαν να το δούν, διότι περιέχει και πολλές αναμνήσεις των κ.κ. Αβραμίδη Κων/νου, Καραθανάση Ιωάννη, Μαυρομμάτη Κων/νου, Αλεξογιάννη Κων/νου, Ξενάκη Χρίστου, Ράλλη Βασιλείου, Σκαμάγκη Ιωάννη, ικολουδάκη Πέτρου κ.ά.

Τέλος θα έχουν την ευκαιρία οι νεότεροι, που φέτος βγήκαν στη σύνταξη να γνωρίσουν όλους του παλιότερους στην όμορφη αυτή μεσημεριάτικη συνάντηση βγαλμένη από τα παλιά, που όλους θα τους ικανοποιήσει.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από τον γραμματέα της ομήγυρης Πέτρο ικολουδάκη (τηλ. 47.040).

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση