Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Ετήσια έκθεση του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου
Ετήσια έκθεση του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου

Ετήσια έκθεση του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου

Ακόμα μια δημιουργική χρονιά για τους σπουδαστές, τους εκπαιδευτές και τη διοίκηση του Ι.Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου έφτασε στο τέλος της.Τη Δευτέρα 22/6 στις 8.30 το βράδυ, στο χώρο του (Χείρωνος – Ρήγα Φερραίου θα πραγματοποιηθεί η , η οποία θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο -που ξεκινά η επόμενη χρονιά- και θα είναι επισκέψιμη από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 15.00.

Η προσπάθεια που έγινε κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς – με αρωγούς το προεδρείο και τη διοίκηση της ΚΕΚΠΑ- – και τα αποτελέσματά της, θα παρουσιαστούν μέσα από τα έργα των σπουδαστών στην της σχολής, έκθεση που αποτελεί θεσμό πλέον για τα εκπαιδευτικά και όχι μόνο της πόλης.

ΙΕΚ1

Μαθήματα, συμμετοχές σε εκθέσεις και διαγωνισμούς, εκπαιδευτικά ταξίδια, κινητικότητες Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, projects σε αληθινό χρόνο, και διάφορες δράσεις αποτυπώνονται στις παρουσιάσεις των ειδικοτήτων, της Γραφιστικής, της Διακόσμησης, του Ενδύματος, του Κοσμήματος, της Μαγειρικής, της Συντήρησης έργων Τέχνης, της Υποδοχής -Φιλοξενίας και της Φωτογραφίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2421056446 ή να επισκεφθούν το site : www.diek.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία που έριξε αυλαία στο θέατρο 37 ημερών #ΓλυκάΝερά - https://t.co/WIkUfRaZ8h -

  • Στο Βόλο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ #Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - https://t.co/vHkjLxwJbJ -

  • Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες - https://t.co/a7Ygbn7bsY -

"Αλιεύοντας" την είδηση