Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ /  Με  επιτυχία η ετήσια εκδήλωση με τα… «Φαναράκια»
 Με  επιτυχία η ετήσια εκδήλωση με τα… «Φαναράκια»

 Με  επιτυχία η ετήσια εκδήλωση με τα… «Φαναράκια»

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 το απόγευμα η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση με τα… «Φαναράκια», λεγόμενη και ως πομπή του «ΑγίουΜαρτίνου».

Το ραντεβού δόθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης,στην παραλία Βόλου, από τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας Ιάσων» και καθηγητές- καθηγήτριες της γερμανικής γλώσσας, με τη συμμετοχή πλέον των 250 συνολικά ατόμων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, «μετά τη συνάντηση, τα παιδιά με τα φαναράκια τους διέσχισαν την παραλία τραγουδώντας.

Στη συνέχεια πήγαν στο «Ξενοδοχείο Φίλιππος», όπου έγινε  συγκέντρωση, αναπτύχθηκαν διάφορες δραστηριότητες και δόθηκαν κεράσματα.

Να σημειωθεί, ότι καταλυτική για την επιτυχία της εκδήλωσης, ήταν η συνεργασία με την καθηγήτρια Johanna Endler – Κωνσταντέλλου και των καθηγητριών γερμανικής γλώσσας των δημόσιων σχολείων.

fanarakia-1fanarakia-3

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΖΑΓΟΡΙΝ: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Φωτογραφίας στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με θετικό κοινωνικό… - https://t.co/AlrWod8xDe -

  • Υπόμνημα ΣΒΘΣΕ για τις επιχειρήσεις σε τρίτες χώρες - https://t.co/PlkzdzjYvt -

  • "Έτσι Είναι η Ζωή" στο Αχίλλειο και το Μεταξουργείο - https://t.co/zFmVlHou7W -

"Αλιεύοντας" την είδηση