Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ /  Με  επιτυχία η ετήσια εκδήλωση με τα… «Φαναράκια»
 Με  επιτυχία η ετήσια εκδήλωση με τα… «Φαναράκια»

 Με  επιτυχία η ετήσια εκδήλωση με τα… «Φαναράκια»

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 το απόγευμα η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση με τα… «Φαναράκια», λεγόμενη και ως πομπή του «ΑγίουΜαρτίνου».

Το ραντεβού δόθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης,στην παραλία Βόλου, από τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας Ιάσων» και καθηγητές- καθηγήτριες της γερμανικής γλώσσας, με τη συμμετοχή πλέον των 250 συνολικά ατόμων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, «μετά τη συνάντηση, τα παιδιά με τα φαναράκια τους διέσχισαν την παραλία τραγουδώντας.

Στη συνέχεια πήγαν στο «Ξενοδοχείο Φίλιππος», όπου έγινε  συγκέντρωση, αναπτύχθηκαν διάφορες δραστηριότητες και δόθηκαν κεράσματα.

Να σημειωθεί, ότι καταλυτική για την επιτυχία της εκδήλωσης, ήταν η συνεργασία με την καθηγήτρια Johanna Endler – Κωνσταντέλλου και των καθηγητριών γερμανικής γλώσσας των δημόσιων σχολείων.

fanarakia-1fanarakia-3

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου… - https://t.co/EGUODAyPBA -

  • Η Γεωργία Βλασσοπούλου στον Ολυμπιακό Βόλου - https://t.co/hqcXPdTn4u -

  • Εκδρομή με λεωφορείο και πεζοπορία στο Μονοπάτι Καταρρακτών - https://t.co/DXrFnrNEzk -

"Αλιεύοντας" την είδηση