Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Επίσκεψη στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου έκανε το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
Επίσκεψη στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου έκανε το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Επίσκεψη στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου έκανε το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Επίσκεψη στην Παιδιατρική κλινική του οσοκομείου , πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου .

Μετέφεραν τις ευχές όλων των γονέων για τη νέα χρονιά, τόσο στη διοίκηση του Ιδρύματος και το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του «Αχιλλοπούλειου», όσο και στους γονείς και τα ίδια τα παιδιά που νοσηλεύονταν το διάστημα των εορτών στο οσοκομείο, μακριά από τη θαλπωρή του σπιτιού, παλεύοντας ταυτόχρονα για την υγεία τους.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, προσέφεραν και παιδικά βιβλία διαφόρων εκδοτικών οίκων, ενώ συνομίλησαν για διάφορα ζητήματα που αφορούν τους γονείς, αλλά και τη λειτουργία της Παιδιατρικής.

Μάλιστα οι γονείς, συνεχάρησαν το ιατρικό, νοσηλευτικό και υπαλληλικό προσωπικό για τα όσα προσφέρουν στη διάρκεια νοσηλείας των παιδιών, πολλές φορές και με λιγοστά μέσα, αλλά και έμψυχο δυναμικό, δείχνοντας ουσιαστικά, την εκτίμηση του λειτουργήματος που οι ίδιοι ασκούν.

Οι γονείς, τόνισαν ότι, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων, η Ένωση μπορεί να σταθεί αρωγός σε ζητήματα αλλά και αιτήματα που ενδέχεται να προκύψουν στην , μιας και η υγεία των νοσηλευόμενων παιδιών, πρέπει πάντα να τυγχάνει της προσοχής όλων μας, αποτελώντας άλλωστε τα ίδια τα παιδιά, μέλη, της γενικότερης οικογένειας ών- γονέων της Ένωσης.

Ενημέρωση για ΚΑΡΠΑ

Στο μεταξύ, σε ενημερωτική συνάντηση με την παρουσία των διευθυντών δημοτικών σχολείων, ειδικών επιστημόνων και εκπροσώπων της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που οργάνωσε η σχολική σύμβουλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Μαλαμίτσα, συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

Στη διάρκεια της ενημέρωσης, έγινε επίδειξη βασικών γνώσεων για τη διατήρηση στη ατόμου που κινδυνεύει, ενώ έγινε ιδιαίτερη , στη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή (ΑΕΑ) που ως συσκευή, θα μπορεί σταδιακά να βρεθεί σε σχολικά συγκροτήματα για την προστασία της ανθρώπινης ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση