Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Επίσκεψη στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου έκανε το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
Επίσκεψη στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου έκανε το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Επίσκεψη στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου έκανε το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Επίσκεψη στην Παιδιατρική κλινική του , πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου.

Μετέφεραν τις ευχές όλων των γονέων για τη νέα χρονιά, τόσο στη διοίκηση του Ιδρύματος και το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του «Αχιλλοπούλειου», όσο και στους γονείς και τα ίδια τα που νοσηλεύονταν το διάστημα των εορτών στο Νοσοκομείο, μακριά από τη θαλπωρή του σπιτιού, παλεύοντας ταυτόχρονα για την τους.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, προσέφεραν γλυκά και παιδικά βιβλία διαφόρων εκδοτικών οίκων, ενώ συνομίλησαν για διάφορα ζητήματα που αφορούν τους γονείς, αλλά και τη λειτουργία της Παιδιατρικής.

Μάλιστα οι γονείς, συνεχάρησαν το ιατρικό, νοσηλευτικό και υπαλληλικό προσωπικό για τα όσα προσφέρουν στη διάρκεια νοσηλείας των παιδιών, πολλές φορές και με λιγοστά μέσα, αλλά και έμψυχο δυναμικό, δείχνοντας ουσιαστικά, την εκτίμηση του λειτουργήματος που οι ίδιοι ασκούν.

Οι γονείς, τόνισαν ότι, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων, η Ένωση μπορεί να σταθεί αρωγός σε ζητήματα αλλά και αιτήματα που ενδέχεται να προκύψουν στην πορεία, μιας και η των νοσηλευόμενων παιδιών, πρέπει πάντα να τυγχάνει της προσοχής όλων μας, αποτελώντας άλλωστε τα ίδια τα , μέλη, της γενικότερης οικογένειας - γονέων της Ένωσης.

Ενημέρωση για ΚΑΡΠΑ

Στο μεταξύ, σε ενημερωτική συνάντηση με την παρουσία των διευθυντών δημοτικών σχολείων, ειδικών επιστημόνων και εκπροσώπων της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που οργάνωσε η σύμβουλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Μαλαμίτσα, συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

Στη διάρκεια της ενημέρωσης, έγινε επίδειξη βασικών γνώσεων για τη διατήρηση στη ζωή ατόμου που κινδυνεύει, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά, στη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή (ΑΕΑ) που ως συσκευή, θα μπορεί σταδιακά να βρεθεί σε σχολικά συγκροτήματα για την της ανθρώπινης ζωής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποκατάσταση και βελτίωση των λιμενικών υποδομών στον Δήμο Αλμυρού #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/VQaFZ4d65X -

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

  • Δωρεάν rapid test στην Αργαλαστή #RapidTests - https://t.co/cIEGmczsvi -

"Αλιεύοντας" την είδηση